Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

L'alcalde felicita les festes als salouencs durant el tradicional brou de Nadal

sábado 19 diciembre 2015

El Cor Duorum de l’Escola de Música va amenitzar amb unes nadales la vetllada

La Masia Catalana va ser ahir al vespre el punt de trobada de molts salouencs, els quals van acudir a l'acte d'inici de les festes de Nadal. Davant de les diferents autoritats, membres i representants d’entitats i associacions salouenques, a més d'un bon nombre de veïns l'alcalde va ser l'encarregat d'encetar la vetllada desitjant un pròsper 2016. Així, Pere Granados, en nom de la corporació municipal, de tots els regidors i regidores, va desitjar a tots els presents unes bones festes i, "per extensió, dirigir també aquest desig a totes les famílies, veïns i veïnes de la nostra vila de Salou". El batlle, més enllà de la felicitació nadalenca, també va voler recordar com “l'esperit nadalenc sempre ens  transmet i rememora imatges i representacions típiques: dies de retrobament i de compartir amb la família; activitats relacionades amb les tradicions nadalenques; pessebres, arbres de Nadal, el pare Noel; les cavalcades de reis; carrers amb nadales i engalanats amb il·luminació especial; comerços en plena feina; i l’alegria i il·lusió dels més petits davant tota la màgia que envolta el Nadal”.

Però el Nadal, va afegir “ens convida també a reflexionar sobre el seu autèntic missatge i sentit; perquè aquestes dates són propicies per meditar i difondre els valors universals de pau, solidaritat i germanor; de generositat amb el pròxim i de compromís amb les persones i famílies més necessitades, dels col·lectius més vulnerables, que pateixen dificultats; i que són els que necessiten d’un major esforç individual i col·lectiu per assolir unes millors condicions de vida”. En aquest sentit, Granados, va desitjar una prompta recuperació econòmica pel 2016 i que la prosperitat arribi a totes les llars del municipi, especialment a aquelles que no tenen feina. Per cloure el discurs, el batlle va acabar amb un especial agraïment als joves del cor Duorum de l’escola de música, encarregats d’amenitzar amb unes nadales la vetllada, que va continuar amb els regidors de govern i oposició servint el tradicional brou de Nadal als centenars de veïns que es van acostar a la Masia Catalana.

Aquest espai, restarà obert durant totes les festes amb una exposició d'aus i bestiari tradicional, a més de ser l'indret on es representaran els pastorets.

Document Actions