Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

L'alcalde Pere Granados fa 'micropolítica' i visita Xalets de Salou

martes 05 mayo 2009

L'alcalde de Salou, Pere Granados, s'ha desplaçat a la urbanització Xalets de Salou per tal de parlar amb els representants veïnals sobre les principals deficiències que hi ha en aquesta zona residencial. La visita l'ha fet acompanyat del regidor d'Urbanisme, Marc Montagut, així com del regidor de l'àrea de Gestió de Serveis i Manteniment de la ciutat, Pedro Márquez. En la visita, l'alcalde els ha expressat la voluntat municipal de fer 'operacions de micropolítica' i tractar de solucionar aquelles deficiències que més preocupen els veïns en el seu dia a dia. A més, els ha explicat que s'està creant 'un consell territorial d'assessorament' que inclouria les zones de Estival Salou, Cap Salou, Mirador de Salou i Xalets de Salou i que funcionaria com a òrgan consultiu dels veïns amb un contacte directe amb els responsables municipals per tractar les qüestions del dia a dia.

Entre el llistat de prioritats, segons ha explicat el president de l'entitat, Alejandro Hernández, hi ha la construcció de la rotonda a la autovia Salou Tarragona i la possibilitat que s'hi inclogui una parada de la línia regular d'autobús. En aquest sentit, l'alcalde de la ciutat el ha informat que està en marxa l'estudi del projecte informatiu però que encara cal adjudicar-lo i executar-ne les obres. Els problemes de les inundacions en alguns carrers de la zona per la manca de xarxa de pluvials ha estat un altre dels temes que s'han plantejat. L'arquitecte municipal, també present a la trobada, per prendre nota dels problemes que es concentren a alguns carrers i trobar la solució més adequada.

Una altra demanda a la que Granados s'ha compromès a posar-hi fil a l'agulla és relativa a les fumigacions als aiguamolls dels camps de golf de PortAventura, on segons els veïns es generen plagues de mosquits. El màxim responsable municipal els ha dit que es parlarà amb la direcció dels camps de golf perquè en tinguin coneixement.

Altres qüestions a millorar son el repintat de carrers, el canvi d'alguns sentits en la xarxa viària de la urbanització, la neteja d'algun solar que pertany a Fecsa així com la conservació de l'arbrat i de les zones verdes que hi ha a l'entrada de la zona residencial.

Document Actions