Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Les escultures monumentals de Jordi Rocosa arriben a Salou

L’exposició ‘formes en expansió’ s’exhibiran del 16 de juliol al 13 d’agost al Passeig de Jaume I

jueves 15 julio 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, inaugurarà el proper divendres dia 16 de juliol l’exposició ‘Formes en expansió” de l’escultor i creador plàstic, Jordi Rocosa.  Les seves escultures de dimensions monumentals s’exhibiran del 16 de juliol al 13 d’agost al Passeig de Jaume I. L'exposició comprendrà un total de 7 obres escultòriques de ferro.
L’artista de Cornellà de Llobregat (Barcelona) té una reconeguda trajectòria. Ha fet nombroses exposicions a tota Catalunya i a Europa. Als seus inicis, es va dedicar al teatre i l’escenografia. La seva carrera deixa ben clar que no és un artista convencional, sinó un creador agosarat i independent.
 
L’artista té un compromís amb la gent que l’ha conduït, des de molt jove, a fer art al carrer amb la intenció d’impactar, de comunicar-se amb el públic d’una manera directa i planera que s’oposa al caràcter elitista d’altres manifestacions artístiques. En aquesta voluntat s’inscriu aquesta exposició que tindrà lloc a  Salou que motiva la curiositat del passejant.

Segons diverses crítiques d’art ( Raquel Medina) “les obres que podem veure són intents de definir les indefinibles “acotacions” d’aquest entramat orgànic expansiu amb contorns imprecisos de tipus antropomòrfic o vegetal en algun cas, o vagament geomètrics en d’altres apropant-se a formes com el cub, que semblen suggerir la idea de laberint, de confusió, en què tots ens sentim tant sovint immersos”

 

Document Actions