Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

NOU CICLE DE TITELLES AL CENTRE CÍVIC

martes 27 septiembre 2005

Després del període estiuenc, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou enceta la nova programació del cicle de titelles de tardor com ha vingut desenvolupant amb un interès i dedicació des de fa anys, per tal d'oferir i transmetre tot un seguit de valors estètics sobre uns espectacles adreçats a la mainada del municipi.

Les diverses obres que presentem enguany tenen un perfil i una qualitat que de ben segur generaran una vivència sensible i enriquidora amb aquest tipus de manifestació escènica, fet que els situarà en un context màgic i gratificador. A través dels seus personatges els ha d'emplaçar a viure una de les experiències més emotives i captivadores que els deleitaran amb una dimensió festiva i lúdica plegades d'originalitat.

Un cop més la programació que hem establerta ofereix als infants la possibilitat de gaudir amb aquest tipus d'espectacles i retrobar tot un seguit de valors que seran del grat dels més petits i dels grans. Tinc el convenciment que els ha de reforçar els llaços que els faran compartir el coneixement de la tradició cultural dels contes tradicionals i populars.

Pere Granados i Carrillo
Regidor de Cultura i Ensenyament

Document Actions