Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Nova guia d'activitats lúdiques i esportives municipals per l'estiu 2007

martes 19 junio 2007

Com cada any, Salou ofereix durant l'estiu un gran nombre d'activitats i iniciatives amb les quals gent de totes les edats poden gaudir i participar diàriament d'activitats esportives, tant a la platja com a les instal·lacions municipals.

La regidoria d'Esports ha programat un ampli ventall de propostes dirigides tant a la població resident a Salou com pels visitants, amb l'objectiu de crear una oferta enfocada a ocupar millor el temps lliure mitjançant l'esport.

A través de la XVII Escola Esportiva d'Estiu, la població infantil i juvenil té la possibilitat de practicar, d'iniciar-se o perfeccionar el futbol sala, el basquetbol, el tennis i la gimnàstica rítmica. Però també, per disfrutar i iniciar-se en esports que tenen com a àmbit i element l'aigua, el mar i la platja, s'han programat activitats com ara el windsurfing.

També s'inclou dins de les activitats esportives el 'Multijoc', per a nens de 12 a 14 anys, que es tracta de diverses activitats com: jocs recreatius, esports alternatius, jocs tradicionals, activitats aquàtiques a la piscina i activitats a l'aire lliure (BTT, passejades, orientació, tir amb arc,').

D'altra banda, tornen els coneguts cursets de natació per a nadons de 5 a 24 mesos, i nens de 2 a 14 anys, en diferents nivells, que es realitzen a la Piscina Municipal; i l'Escola Esportiva d'Iniciació per a infants de 4 a 11 anys (amb jocs preesportius i recreatius i de psicomotricitat), completen l'oferta per als infants i joves que desitgen unes vacances actives i saludables.

L'Escola Esportiva d'Iniciació, a més, incorpora un servei de cangur, doncs si bé el seu horari és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 hores, els pares que ho desitgin poden portar els nens a partir de les 7.30 hores del matí, al Casal d'Estiu, i passar-los a recollir a les 15.00 hores, on els infants podran també utilitzar el servei de menjador que ofereix el mateix Casal.

Per aquest any, la regidoria d'Esports també ha inclòs més activitats a la Zona Esportiva de la Platja, amb un servei de gimnàs amb noves màquines, amb classes dirigides gratuïtes, etc.

La Piscina Municipal continua oferint els ja coneguts abonaments tant per famílies, com per adults o per infant i jubilats,.

Les Activitats Esportives per Adults continuen durant l'estiu amb activitats com Aerosalsa, Ritmes Llatins, Spinning o Pliates.

Per a més informació aneu a la priemra plana de la web.

Document Actions