Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Obert el període d’inscripció per participar al Càsting de World Fashion Faces de Salou

Els joves seleccionats realitzaran un càsting a la Font Lluminosa el 27 de juliol a les 20.00

viernes 19 julio 2013

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, conjuntament amb l’agència Magda Simó, han organitzat una nova edició del World Fashion Faces Salou 2013. Els interessats hauran de realitzar la inscripció a la web www.magdasimo.com.

Els joves participants han de ser majors de 14 anys. Si són menors, la participació ha de ser autoritzada per els pares. El 27 de juliol a les 20 hores es realitzarà el Càsting on els participants desfilaran vàries vegades amb diferents looks. Els dos guanyadors rebran un premi uns vals per valor de 500 que hauran de canviar al dia següent a les diferents botigues de Salou participants en el WFF.

La diferència d’enguany és que en aquesta edició només hi ha una única oportunitat per participar. La regidora de Cultura i Festes Maria Jose Rodríguez ha comentat que “és una oportunitat seriosa i professional dirigida a la gent jove que desitgi provar sort com a models però sense oblidar que es tracta d’una magnífica ocasió per gaudir d’aquesta experiència”.

Galería de imágenes

image.jpg
image.jpg

Document Actions