Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Pista poliesportiva al Cap Salou

jueves 29 enero 2004És la primera de les cinc previstes.
Dins la política de descentralitzar els espais d'oci públic i dotar d'equipaments de lleure, la Comissió de Govern de l'Ajuntament de Salou ha aprovat el projecte d'isntal·lació d'una pista poliesportiva al Cap Salou, concretament entre els carrers de la Farigola i del Fonoll, de la urbanització de la Zona Estival.
El projecte, redactat pels Serveis Tècnics Municipals, preveu la instal·lació d'una pista de bàsquet, tres de mini-bàsquet i una de voleibol, en un solar de titularitat municipal de 800 m2 de superficie.
Les obres previstes contemplen l'anivellament i compactació del terreny, la seva pavimentació i instal·lació d'enllumenat, i pintat de les pistes.
Segons el regidor d'Esports, Jesús Barragán, 'la ubicació de zones per a la pràctica d'esports en diversos indrets del municipi respon a la política de dotar d'equipaments de lleure descentralitzats i de lliure accés en zones més apartades del nucli urbà central'.
L'alcalde de Salou, Esteve Ferran, afegia que , amb aquesta voluntat 'ja estan previstes quatre noves zones poliesportives de característiques semblants a les urbanitzacions de Mirador, Xalets, Cap Salou i PPR-1; aquesta última de les mateixes característiques que la del PERI-6'.

Document Actions