Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Promoció Econòmica posa en marxa accions informatives pel món empresarial

martes 04 noviembre 2014

Es tracta de 5 conferències i un curs de creació d’empresa en fase inicial, d’inscripció gratuïta.

 

 

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb la URV, ha organitzat una sèrie de conferències i xerrades sobre diversos temes d’interès pels emprenedors i empresaris de Salou.  

 

Segons la regidora, Reyes Pino, “un dels nostres objectius és que els emprenedors, les iniciatives de negoci, els comerciants i els empresaris, disposin de tota la informació i recursos, tant des del punt de vista administratiu i fiscal, com des de l’adopció de les noves tecnologies i models innovadors de gestió, que els ajudi a la seva implantació i a millorar la seva activitat; de forma que siguin més competitius, puguin planificar els seus negocis amb perspectiva d’èxit i incloure fórmules innovadores pel seu desenvolupament”.  

 

La primera de les conferències portava per títol “Com presentar un projecte per obtenir finançament bancari”, que va tenir lloc el passat dia 28 d’octubre.

La propera conferència, que tindrà lloc el dia 12 de novembre a la Sala Europa del TAS, tractarà sobre els efectes de la reforma fiscal, i anirà a càrrec de Lorena Couceiro, inspectora d’Hisenda de Tarragona.

La tercera de les conferències tindrà lloc el 19 de novembre i porta per títol “empreses en crisi, responsabilitat dels administradors”, i anirà a càrrec de Miquel Mestre, economista i auditor. La quarta, el mateix dia, anirà a càrrec de Teresa María Martínez, graduada social i advocada, i tractarà les noves fórmules de contractació laboral.

I la Cinquena, que tindrà lloc el 25 de novembre, tractarà sobre les oportunitats del món de les app en els negocis, i anirà a càrrec de Tomás Gonzalez, enginyer informàtic i màster en intel·ligència artificial i robòtica.

 

Respecte al curs bàsic de “creació de start-up”, tindrà una durada de 30 hores i 7 sessions (dies 6, 11, 13, 18, 20, 25 i 27 de novembre), i es realitzaran a la Sala Mediterrània i Costa Daurada del TAS.

 

Les inscripcions són gratuïtes i es poden efectuar al mail promocioeconomica@salou.cat o el telèfon 977 309214; o a traves de la web: events.urv.cat.

Ficheros adjuntos

Document Actions