Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

S’inicia el Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2017” que dóna feina a 21 persones aturades

lunes 12 junio 2017

El pla ha estat convocat pel Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de Salou (SOM Salou) per tal d’oferir noves oportunitats laborals als salouencs que es trobaven en situació d’atur i no cobraven prestació

Aquest matí ha tingut lloc la primera de les sessions de formació per als 21 nous treballadors del Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2017”. En la sessió, hi ha estat presents l’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor d’Ocupació, David González, els quals han volgut donar la benvinguda als nous treballadors. Durant la setmana els nous treballadors es formaran en Prevenció de Riscos Laborals, protecció civil, a més de la formació específica de cada lloc de treball que impartiran els diferents departaments de l’Ajuntament. Els candidats han estat elegits mitjançant un procés de selecció entre les 131 persones que s’hi van presentar per tal de cobrir les necessitats de diferents perfils laborals alhora que es milloren i reforcen els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat.

En total s’han seleccionat 21 persones per tal de cobrir perfils tan diferents com suport a la brigada en paleteria, i jardineria; conserges, auxiliars recepcionistes, auxiliar d’arxiu, dinamitzador juvenil, i agents cívics. Un cop superat aquest procés de formació, els treballadors duran a terme diferents projectes de manteniment de la ciutat, actuacions puntuals i arranjament de petites obres urgents a la via pública, manteniment de les estructures de fusta de les zones de platja, treballs de jardineria; dinamització i realització d'activitats per a joves, o la realització de campanyes cíviques informatives i de conscienciació a la ciutadania.

L’alcalde, Pere Granados, ha valorat molt positivament aquesta nova convocatòria del Pla Local d’Ocupació, ja que amb ell intentem ajudar temporalment als salouencs seleccionats mitjançant la seva inserció laboral, e intentar oferir-los un seguiment i una alternativa des del SOM. El regidor d'Ocupació, David Gonzalez, ha explicat que "aquest Pla d’Ocupació Local incorpora de nou un mòdul formatiu en tècniques de recerca activa de feina per tal que els propis treballadors un cop finalitzin la seva contractació tinguin les eines suficients per retornar al mercat de treball, entre la nova experiència professional adquirida i el suport del SOM Salou”.

Destacar que el Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2017”, compta amb el suport del personal del SOM Salou un cop finalitzin el contractes, i mentre es continuï en la recerca de feina. Recordar que la quantitat destinada al nou Pla es de prop de 200.000 euros que es financen totalment amb recursos propis de l’Ajuntament.

Galería de imágenes

plaocup.jpg
P1030377.JPG

Document Actions