Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

S’inicia una gran actuació esportiva i de lleure, al Sector 01

viernes 21 noviembre 2014

Es tracta d’un gran parc urbà en un solar de 18.000 m2, que inclorà una pista polisportiva coberta; una pista per educació viària i de patinatge; un circuït de bici, pistes de padel i zona d’aparcament.

Ja han començat els treballs de moviment de terres i fonamentació; i les previsions són que el març de 2015 estigui tot enllestit.

 

 

Amb la signatura del contracte per part de l’alcalde de Salou, Pere Granados, i representants de l’empresa GICSA, es donava inici a l’execució del projecte d’obres d’adequació dels terrenys situats al sector 01 i la construcció d’una pista esportiva coberta amb els seus serveis corresponents, per un import d’1.022.000 euros.

En un solar de 18.000 m2 de superficie, on avui només hi ha l’edifici del Centre Atenea, ubicat entre els carrers de Pau Casals, Antoni Gaudí, i Maria Castillo, s’hi realitzarà una actuació important que contempla la urbanització i ordenació del solar amb la construcció d’un gran parc zona verda, que integraria diversos equipaments com una pista polisportiva coberta de 2.400 m2 amb zona de serveis inclusa (vestuaris i magatzems); una pista per educació viària i de patinatge; un circuït de bici, pistes de padel i zona d’aparcament; tot unit per camins pavimentats, enjardinament i arbrat.

 

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “aquesta gran zona polivalent de parc públic urbà amb instal·lacions esportives i de lleure, es troba ubicada en una zona estratègica perque al seu voltant i ben a prop hi ha tres escoles i un institut, una llar d’infants i una residència de gent gran; que podran utilitzar gratuitament les instal·lacions al matí; i a la tarda quedarà reservat per a les activitats i entrenaments d’entitats i clubs esportius”. En aquest aspecte l’alcalde remarcava que “amb aquesta nova instal·lació esportiva es podrà donar servei i absorvir la demanda creixent d’ocupació de les entitats, ja que les dues pistes polisportives actuals, la de la plaça de la Segregació i la del Cap Salou, es troben saturades i resulten ja insuficients per donar servei adequat a les activitats ciutadanes en matèria esportiva”.

També esmentava la importància de dotar una zona per a les practiques d’educació viària, “perquè d’aquesta forma reforcem i facilitem la iniciativa escolar i de la Policia Local de formar i educar els nostres joves en temes de seguretat en trànsit i circulació”.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Felip Ortiz, destacava que “és un projecte necessari, i per això li donem un contingut clarament de serveil; que va més enllà del servei a la zona on s’ubica, perquè les instal·lacions esportives que s’hi construiran tenen la vocació de donar cobertura a les activitats de totes les entitats del municipi i la pràctica esportiva de tots els ciutadans”.

També el regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, destacava que “l’espai on s’ubiquen aquests equipaments està ben comunicada amb la xarxa viaria urbana i interurbana i resulta cèntrica; i això facilitarà el seu accés des de l’interior del nucli urbà i des del vial del Cavet”.

Galería de imágenes

portada_fonaments.jpg
Lalcalde_el_regidor_i_tcnics_municipals_i_de_lobra_visitant_les_primers_treballs_de_fonamentaci..JPG
Lalcalde_de_Salou_i_el_regidor_de_Gesti_del_Territori_visitant_la_marxa_de_les_obres..JPG

Document Actions