Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

S’inicien treballs de millora a les voreres de Carles Buïgas, previs a la reconversió d’aquest estiu

viernes 24 marzo 2017

S’han eliminat arbres que no tenien un correcte desenvolupament i estaven malalts

 

Salou ha iniciat aquesta setmana els treballs per a millorar l’accessibilitat i l’afluència de visitants de cara a Setmana Santa a l’avinguda Carles Buïgas com a pas previ  a la prova pilot d’aquest estiu en el tram comprès entre la rotonda del Carrer Murillo i fins al carrer Saragossa. Des de la regidoria de Manteniment de la Ciutat i d’acord amb els criteris tècnics s’han eliminat els arbres hi havia a la línia de la vorera del parc de la Ciutat, ja que, com ha explicat la regidora de l’àrea, Mª José Rodríguez, “havíem detectat que els que estaven sota de les copes dels arbres no els deixaven un desenvolupament correcte; a més com que buscaven la llum s’inclinaven cap a la calçada, essent un obstacle per a la circulació dels vehicles pesants o autobusos que circulen per la zona”. En aquest indret, a més, tant transitat s’ha buscat donar una major accessibilitat al carrer.

 

La regidora però, ha afegit que malgrat en aquest indret s’han eliminat arbre s’està treballant en la repoblació d’arbrat a diferents punts de Salou amb una inversió de 90.154 euros en la compra de diferents espècies. El pla de millora i substitució d’espècies vegetals s’està duent a terme a una vintena de carrers amb la reposició de quasi 130 nous arbres de Salou.

 

Cal recordar que de cara al juny s’iniciarà la prova pilot en aquesta avinguda amb la voluntat de  testar l’acceptació popular de la proposta abans d’una possible execució definitiva de l’obra. L’objectiu principal d’aquesta actuació és donar prioritat als vianants, on actualment només hi ha un 30% de la superfície destinada a passeig- vers els vehicles en un entorn d’alta demanda i intensitat d’ús durant els mesos d’estiu.

Galería de imágenes

carlesbuigas.jpg
voreres.JPG

Document Actions