Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Salou busca la millor instantània de Festa Major

viernes 05 febrero 2016

El proper dimecres 10 de febrer finalitza el termini per la presentació d’instantànies

L’Antena del Coneixement de la URV a Salou ha obert un any més, i ja en són vuit de consecutius, el concurs d’instantànies de Festa Major adreçat tant a estudiants de la universitat com al públic en general; per tant, en dues categories ben diferenciades.

Les obres que es presentin a concurs poden ser tant en blanc i negre com en color però han de ser inèdites i la tècnica és també lliure. Els guanyador s’endurà 200 euros i un lot de vins del celler Mas dels Frares; i un segon premi de 100 euros. Però a més, les dues obres guanyadores i la resta de seleccionades pel jurat s’exposaran al passadís del TAS des del 15 de febrer i fins a l’1 de març.

Quedaran excloses aquelles en què constin persones clarament identificables, especialment amb imatges d’infants. Al dors de la fotografia cal que consti el títol de la imatge i el pseudònim de l’autor. A part, en un sobre tancat, han de figurar el mateix títol i pseudònim i incloure-hi les dades personals (nom, telèfon de contacte, adreça i adreça electrònica). El lloc per a presentar les obres és el departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament, al TAS, de dilluns a divendres de 10 a 14h i els dimarts i dijous de les 18 a les 20 hores.

Els interessats a participar-hi poden presentar les obres fins al dimecres 10 de febrer de  i la inscripció és gratuïta.

Document Actions