Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Salou distingeix la feina de les entitats, clubs esportius i esportistes del municipi en la tercera edició de la Nit de l'Esport

sábado 12 diciembre 2015

S'han lliurat distincions als 33 clubs esportius i a més de 250 esportistes

També hi ha hagut dues mencions especials; una a títol pòstum a Francesc Liñán i una altra al futbolista Miguel Angel Bustillo

L'Ajuntament de Salou ha volgut dedicar en la tercera Nit de l'Esport un homenatge a les entitats, clubs esportius i esportistes que al llarg de l'any 2014-2015 han estat mereixedors d'algun tipus de mèrit, classificació, campionat o fita remarcable. En un acte al TAS amb més de 600 persones s'ha dut a terme una gala, presentada pel periodista Carles Cortès i on l'esport ha estat el clar protagonista. Els primers en sortir a l'escenari han estat els responsables dels 33 clubs i entitats esportives del municipi , els quals han rebut un reconeixement i finalment s'han fet una foto de grup. Posteriorment, han estat més de 250 trofeus els que han lliurat l'alcalde Pere Granados i la regidora d'Esports, Julia Gómez, a esportistes que han aconseguit mèrits destacats tant en l'àmbit individual com en equips, alguns d'ells assolint títols a escala europea; campions de Catalunya o d'Espanya en diferents disciplines. La darrera part de l'acte, ha servit per lliurar dos reconeixements especials; una primera menció a l'exfutbolista saragossà establert a Salou Miguel Angel Bustillo, el qual va jugar, entre d'altres al Real Zaragoza, al FC Barcelona o al Málaga FC, entre d'altres; i una segona -a títol pòstum- per Francesc Liñán. Liñán, va ser president de la UD Salou a més de fundar i dirigir el Club d'escacs Salou.

L'alcalde, Pere Granados, ha aprofitat l'ocasió per felicitar els premiats així com la constància de totes aquelles entitats, pares, mares, familiars que fan possible l'esport de base. El batlle ha destacat que “és just que potenciem aquesta trobada anual perquè, en definitiva, l’esperit, la cultura i els principis de l’esport ens uneixen a tots; i aquest acte vol també precisament valorar el mateix missatge i l’essència de l’esport, com plataforma que projecta principis i valors que tots compartim i als quals ens adherim; i on destaca aquella coneguda màxima que diu que “el més important és participar, amb l’alegria d’haver fet tot el possible”.

En el decurs de l'acte també ha pres la paraula la delegada territorial de l'Esport, Gemma Solé, la qual ha felicitat Salou per la iniciativa i la vitalitat esportiva que desprèn setmana rere setmana. Per la seva part, la regidora d'Esports, Julia Gómez, ha assegurat que la Nit de l'esport representa “una trobada que l’Ajuntament de Salou vol celebrar amb motiu de reconèixer els mèrits i èxits assolits per les entitats esportives, equips, i esportistes al llarg de l’any; que amb el seu esforç i voluntat han prestigiat i projectat, a més, el bon nom de Salou, com ciutat dinàmica i compromesa amb la cultura de l’esport”.

En la Nit de l'Esport també han actuat des del club de Judo Dojo Salou, a més d'una exhibició de dansa rítmica d'alumnes i monitores del Salou Club Esportiu de rítmica.

Ficheros adjuntos

Galería de imágenes

portada_de_grup_-_copia.jpg
de_grup.JPG
sincro_valfago_inf_femeni.JPG
P1220266.JPG
ud_salou_infantil_mascul.JPG

Document Actions