Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Salou es prepara pel XIX Torneig 24 hores de Futbol Sala

viernes 22 enero 2016

Un total de 17 equips participaran en aquest torneig en el marc de la Festa Major d’Hivern

La Capital de la Costa Daurada acull un any més el Torneig 24 hores de Futbol Sala en el marc de la Festa Major d’hivern de Salou. En aquesta ocasió se celebrarà la XIX edició del torneig que aquest any compta amb 17 equips.

Així, demà dissabte, 23 de gener el Pavelló Salou Centre acollirà els diferents partits durant 24 hores. Es per això que s’han dividit els 17 equips que formen part de la competició en 6 grups amb 3 equips cadascun. Les competicions començaran a les 18 hores de dissabte amb els diferents partits dels grups assignats per anar fent les corresponents eliminatòries. Ja diumenge, a partir de les 12h i fins a les 15h tindran lloc els partits de quarts de final. Tot seguit de 16 a 17 hores tindrà lloc les semifinals, i, just abans de la final, que es disputarà a les 18.30h, tindrà lloc un partit d’exhibició entre P5 Salou FS vs P5 Playas de Salou. A les 19.30 hores tindrà lloc el lliurament de trofeus als guanyadors.

Els equips que aquest any participen en el torneig són: Amesa, Taxi Servei, Escola Elisabeth, Café di Mare, Galán Perruquers, Son Buda, Bar Mallorca, Semen Up, Hotel Four Elements, Ferrellar, Hola ola, Circus Bar, Rest. Cap Salou, Atlético Union Latina, Café Fuel, Sit/Servicios Integrales i Minibuses Cotes.

Document Actions