Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Unes 250 persones participen en la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran

lunes 06 octubre 2014

Es tracta d'un reconeixement a la trajectòria vital de la gent gran

Com cada any, a iniciativa de la Regidoria d’Acció Social i amb la col·laboració de les entitats Esplai per a la Gent Gran i Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou, el municipi va celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran amb activitats festives i un dinar de germanor, que va aplegar unes 250 persones, entre autoritats i persones del col·lectiu de la gent gran de Salou.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, en el seu parlament va voler fer un reconeixement a la trajectòria vital de la gent gran, dient que “heu estat el puntal sobre el qual s’han sostingut totes les vostres families; i els vostres esforços, il·lusions i reptes, han estat també els de la història del nostre poble, Salou”.

També va voler tenir unes paraules de record i d’afecte “cap a totes aquelles persones que ja no poden estar entre nosaltres” a les quals, va dir, “mereixen el nostre agraïment per la seva contribució a la societat salouenca, a la qual han transmès experiències i vivències basades en els valors i els principis”.

 

També va incidir en l’atenció municipal cap al col·lectiu de la gent gran, dient que “sempre estarem atents i prestarem tots aquells serveis que com a col·lectiu necesiteu”; a més de convidar-los a fer un passeig pel Camí de Ronda i el Mirador del Far, “que ha estat una obra també pensada pel seu esbarjo”.

 

Per la seva banda, el regidor d’Acció Social, Ramon Pascual, manifestava que “la finalitat d'aquesta jornada és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d'interès, amb una imatge positiva de l’envelliment; i suposa també una oportunitat per conscienciar la societat sobre l'estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta”.

Galería de imágenes

portada_accio_social.jpg
portada_accio_social.jpg
Lalcalde_de_Salou_va_visitar_les_taules_per_felicitar_a_les_persones_participants_a_l_Dia_Internacional_de_la_Gent_Gran.JPG

Document Actions