Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Agenda

Visita al jaciment de La Cella de Salou

Dirección: A prop de la Plaça de les Palmeres

El Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la URV i l’empresa IBER. Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou, han organitzat una nova visita per dimecres, dia 28 d’agost, a les 18:30 hores.

Es programa una nova visita teatralitzada al jaciment protohistòric de La Cella, al Cap Salou. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’empresa IBER. Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL, empresa “spin off” de la pròpia URV, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou.

Aquestes visites tenen com a objectiu principal apropar la ciutadania i els visitants al poblat protohistòric dels segles IV-III a.C. i al seu entorn natural. La Cella és un dels actius patrimonials i turístics més importants del municipi. La seva excel·lent ubicació al costat del litoral, el seu sistema defensiu, l’arquitectura domèstica i les seves cases complexes, els seus carrers i el seu urbanisme, les seves activitats econòmiques o més quotidianes i els seus costums, es coneixeran a través d’aquesta visita.

Aquesta nova experiència es durà a terme demà dimecres, a les 18:30 hores. El preu de la inscripció és de 10 euros pels adults, de 3 euros pels nens i nenes d’entre 7 i 12 anys d’edat, i de 22 euros per a les famílies. Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 659 11 10 81 o enviant un correu electrònic a jvila@iberapt.com.
 
La Cella
  • Qué Visites guiades
  • Cuándo 28/08/2019 de 18:30 a 23:59 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Dónde La Cella
  • Agregar evento al calendario iCal

Document Actions