Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Agenda

Estiu Jove a la Masia Tous

Dirección: Carrer de Maria Castillo s/n

La regidoria de Joventut ha organitzat 12 tallers, per als joves d’entre 12 i 35 anys, que tindran lloc, majoritàriament, a la Masia Tous de Salou. 
Les inscripcions es poden fer, a partir del dilluns 21 de juny, a través de l’aplicació RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ)

Calendari d’activitats

Per últim, la xerrada “Relacions saludables a les xarxes”, el 28 de setembre, de 17 a 19 h, amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut i de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil. 

Per poder participar en les activitats, caldrà fer-se el Carnet Jove Masia Tous, través de la plataforma RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ). Aquest document acredita el/la jove com a usuari/ària de la instal·lació, i amb el què, properament, podran disposar de descomptes i avantatges en diversos establiments del municipi. Cal dir que és necessari estar empadronat a Salou.

Així mateix, mitjançant aquesta aplicació, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ), els joves també podran reservar les diferents sales de la Masia Tous: sala de formació, sala d’oci, sala d’estudi i la polivalent, a partir del 28 de juny. Les reserves es faran segons els aforaments i criteris establerts per la COVID-19. L'horari de la Masia Tous per reservar sales és de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores, i de 17 a 20 hores.
Punt d'informació Juvenil Masia Tous
  • Qué Altres
  • Cuándo 28/09/2021 a 17:00 a 28/08/2021 a 19:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Dónde Punt d'informació Juvenil Masia Tous
  • Agregar evento al calendario iCal

Document Actions