Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Agenda

Club de lectura

Dirección: C/ de Ponent 16

El Club de lectura, inciat l'any 2007, és una trobada d’un grup de persones per tal de comentar un llibre que s’ha llegit a casa i que es reuneixen de manera regular per compartir amb la resta de participants les diverses opinions que ha generat el llibre i els sentiments o reflexions que ens ha provocat la lectura. No es tracta, doncs, d’una reunió per a erudits, especialistes en crítica literària o professors de literatura, sinó per a lectors comuns.

L’objectiu principal d’un club de lectura i, per tant, del Club de Lectura de Salou, és el d’incrementar el plaer de la lectura i gaudir de la lectura d’una altra manera, no com a acte individual, privat i solitari sinó amb una dimensió pública que implica saber escoltar, debatre i confrontar altres punts de vista i de participació del plaer de la lectura amb altres lectors.

A cada sessió el grup és acompanyat d’un conductor que reparteix la paraula, anima a participar i ajuda a reflexionar i a treure entre tots tot el suc que té el llibre. Sempre que es pot es convida l’escriptor per propiciar el contacte i la conversa entre l’autor i els seus lectors, a més de sortides i activitats relacionades amb l’obra llegida. És una activitat, doncs, de foment de la lectura, gratuïta, que cada vegada més s’incorpora en les activitats i serveis de les biblioteques públiques.

Per formar-ne part només cal que t’agradi llegir i que tinguis temps per compartir l’experiència de la lectura.

La necessitat d’un club de lectura a la Biblioteca de Salou ha estat una demanda dels propis usuaris i neix, per tant, de la voluntat dels lectors d’aquesta Biblioteca amb la intenció d’integrar-hi nous lectors.

QUAN?: el tercer dimecres de cada mes a les 18h.
A QUI S'ADREÇA?: Als adults
Biblioteca Pública Municipal
  • Qué Literatura
  • Cuándo 21/12/2022 de 18:00 a 23:59 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Dónde Biblioteca Pública Municipal
  • Agregar evento al calendario iCal

Document Actions