Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Agenda

Sabor Salou, al passeig Jaume I

Dirección: Passeig Jaume I

'Sabor Salou' pretén superar la xifra de més de 40.000 visitants registrats a la seva edició anterior, abans de la pandèmia, l’any 2019

Els dies 6, 7 i 8 de maig, els restauradors de Salou s’uniran per oferir les més variades degustacions, amb activitats per a la gent jove i tallers per a tota la família, al Passeig Jaume I

El cap de setmana del 6, 7 i 8 de maig, el Passeig Jaume I de Salou acollirà el desè aniversari de la fira gastronòmica 'Sabor Salou', un homenatge a la gastronomia local. Es tracta d'un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet del territori.

'Sabor Salou 2022' tornarà a comptar amb Europa FM com a Emissora Oficial de l'esdeveniment gastronòmic; la qual s'encarregarà de la música, durant tot el cap de setmana; amb la col·laboració de l’Institut Català del Vi (INCAVI). També hi serà present Coca-cola i Sant Miguel, que amenitzaran la fira, amb diferents activitats i sortejos.

Entre les múltiples activitats que s'han anat confirmant, es troben tasts de vi, cursos de cuina, tallers de cuina per a nens i tallers de reciclatge, entre d'altres.

Organitza: Ajuntament de Salou
Data de celebració: Del 6 al 8 de maig de 2022
Horari: Divendres, de 17 a 23 h; dissabte, d'11 a 23 h; i diumenge, d’11 a 22 h
Lloc de celebració: Passeig Jaume I de Salou
Caràcter de la fira: Oberta al públic general. Preu: Entrada gratuïta
Passeig Jaume I
  • Cuándo 07/05/2022 de 11:00 a 23:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Dónde Passeig Jaume I
  • Agregar evento al calendario iCal

Document Actions