Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Agenda

Flash mob i espectacle de flamenc

Dirección: C de l' Advocat Gallego 2

Dissabte, 11 de març, a les 12 h, Mónica Novillo oferirà una mobilització espontània, coneguda com ‘Flash mob’, a la plaça de davant del TAS.

El mateix dia, a les 18.30 h, actuaran els elements femenins festius del municipi, les Gegantes, les Nanes, la Mulassa, la Morena, el Ball de Bastons, el Ball d'Espases, el Ball de Panderos, i les Bruixes ‘Latemó’ de Salou, també, a la plaça de davant del TAS.

I, a les 19.30 h, el Teatre Auditori de Salou acollirà l’espectacle de flamenc solidari D-Mujer, a càrrec de Thaís Hernández i Rafael Fernández, amb la col·laboració de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, el Grup de Dones de Salou i Càritas.

L’entrada serà amb invitació, la qual es pot adquirir a l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou, a partir d’aquest proper dilluns, 6 de març, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. L’adquisició de la invitació va condicionada al lliurament de brics de llet, que s’entregaran el mateix dia de l’espectacle, juntament amb la invitació, i que es destinaran, íntegrament, a Càritas.
Teatre Auditori de Salou
  • Qué Altres
  • Cuándo 11/03/2023 de 12:00 a 23:59 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Dónde Teatre Auditori de Salou
  • Teléfono de contacto 977 309 217
  • Agregar evento al calendario iCal

Document Actions