Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Agenda

Revetlla de Sant Joan

Dirección: Salou

Revetlla de Sant Joan 2023. 
Els actes seran els següents:
 
- A les 19.45 h, arribarà la Flama del Canigó a Salou, de mans de les pubilles i l’hereu, que aniran amb el Trenet Turístic, acompanyats de Moto Club Barenys Salou, anunciant la seva presència, pels diferents carrers del municipi, fins arribar al Passeig Jaume I, tocant a l’Espigó del Moll.
 
- Des d’aquest indret, a les 20.15 h, s’iniciarà el correfoc, amb els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó, La Morena de Salou i el Xaloc, que traslladaran la flama fins a la plaça de les Comunitats Autònomes, on es farà, a les 21.00 h, una encesa del peveter i es llegirà el Missatge de Foc de Sant Joan. Seguidament, hi haurà la ballada de la sardana ‘Salou Ciutat Pubilla’.
 
-A les 21.30 h, a la llar de Jubilats Esplai Salou: Ball de Revetlla de Sant Joan.
 
- A les 22 h, s’encendran les tres fogueres de Sant Joan, amb espectacle pirotècnic, en els punts següents: a la platja de Llevant, a l’alçada del carrer Verge del Pilar; a la platja de Llevant, a l’alçada de la plaça de les Comunitats Autònomes; i a la platja de Ponent, tocant a l’Espigó del Moll.
 
- A partir de les 23 h, es farà la gran revetlla popular, amb l'orquestra ‘La Fania’, a la plaça de les Comunitats Autònomes; i la Revetlla Jove, a la platja de Ponent, al costat de l’Espigó del Moll.
 
 
Salou
  • Qué Tradicions i festes
  • Cuándo 23/06/2023 de 19:45 a 23:59 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Dónde Salou
  • Agregar evento al calendario iCal

Document Actions