Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Urbanismo y planeamiento

Nota sobre Villa Enriqueta

miércoles 14 junio 2017

En resposta a les declaracions i valoracions realitzades per part dels grups municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Salou, referents al cas “Villa Alexander”, des del govern es fan els següents aclariments:

 

El 15 de maig de 2008, la JGL, representada pels grups municipals del PSC, CiU, i RDS, atorguen llicència provisional per a l’activitat de restaurant a l’establiment Villa Alexander; previs informes favorables per part dels tècnics municipals.

 

En data 9 de juny de 2009, la JGL i l’equip de govern, format pels grups municipals de CDC, FUPS i PP, atorguen la llicència definitiva.

 

Responent a una denúncia efectuada contra l’acord municipal, el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona anul·la parcialment la llicència d’obres (27/9/2004), al no estimar la interpretació de la normativa municipal que fa un dels informes tècnics; i obliga a restituir i eliminar alguns elements incorporats a l’edifici amb l’execució de  les obres, que tenien per objecte adaptar-lo com a restaurant.  

 

En el mateix sentit es pronuncia posteriorment el TSJC que anul·la, a més, la llicència d’activitat. En definitiva, es tracta doncs d’un acte administratiu reglat i, per tant, no es tracta d’una decisió o valoració política que pugui incórrer en responsabilitats polítiques; ja que respon a un procediment purament normatiu d’obligat compliment donats els informes preceptius favorables.   

Galería de imágenes

villaenr.jpg

Document Actions