Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

S’obren les inscripcions del programa d’activitats esportives i de lleure d'estiu

viernes 30 mayo 2014

Les dates d'inscripció per als inscrist al període al curs 13/14 seran el 2 de juny i a partir del 4 de junys les noves inscripcions

 

El proper dilluns 2 de juny s’obre el termini per inscriure’s a les diferents activitats esportives que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou a la zona esportiva del pavelló, el gimnàs i la piscina coberta per l’estiu 2014. Les famílies interessades en que nens o joves participin de alguna de l’ampli ventall d’activitats esportives a l’Escola d’Iniciació poden realitzar la inscripció  a partir del proper dilluns al Pavelló Municipal d’Esports. Es tracta d’activitats basades en el joc, l’esport i el lleure que s’adapten a les diferents edats dels participants. Les dates d'inscripció per als inscrist al període al curs 13/14 seran el 2 de juny i a partir del 4 de junys les noves inscripcions.

D’altra banda, l’oferta per aquesta nova temporada en els mesos estivals preveu una gran diversitat d’esports i novetats destacades per als jubilats que obtenen un preu molt avantatjós i amb grans descomptes en els abonaments; concretament d’un 50% respecte del preu habitual. Les activitats estan orientades a mantenir i millorar el nivell de condició física de les persones grans, combinant exercicis aeròbic i de tonificació muscular amb l’intensitat d’esforç adequada.
Pel regidor d’Esports, Felip Ortiz, en aquesta nova guia “presenta un ampli ventall d’activitats lúdiques i esportives per a gaudir i aprofitar el temps de lleure” i ha detallat que “el nostre objectiu és el foment del lleure així com crear espais de coneixement mutu i de convivència on l’esport aporti també valors humans i s’impliqui en la cohesió de la nostra societat”.
Entre les activitats que es presenten per aquest nou curs esportiu destaquen la gimnàstica de manteniment per adults; el condicionament Total TBC; l’aeròbic; l’opció de ‘Sempre en forma’; el cicle indoor; el Powerfit; les classes de Steps i Bosu; l’opció de tonificació; pilates; abdominals; Ioga; a més d’activitats aquàtiques per a adults i tot tipus d’activitats dirigides als infants (judo, multimèdia infantil, aeròbic infantil, aeròbic juvenil).
XXIV Escola Esportiva d’Estiu
De cara als mesos d’estiu en que els nens i joves gaudeixen de vacances escolars, s’ha preparat el programa de la XXIV Escola Esportiva d’Estiu. Serà a partir del proper dilluns, quan els interessats podran inscriure als nens a les diverses opcions:
L’escola d’iniciació esportiva per als nens nascuts els anys 2004 al 2010 (P3 fins a quart de primària) on podran realitzar jocs, recreació, treball psicomotriu, coordinació motora, piscina, jocs pre-esportius i recreatius, etc. Les activitats es realitzen al Pavelló Municipal d’Esports i el preu és de 49,30 euros. 
També es pot accedir a l’Escola Esportiva Multijoc, amb un preu de 58,10 euros, adreçat als nens i nenes nascuts entre 1999 i 2003 (des de 5è de primària fins a 3er d’ESO). Realitzaran jocs d’iniciació esportiva, jocs tradicionals, piscina, activitats a l’aire lliure, sortides en bici, orientació, senderisme, kayak, gimcanes... L’objectiu és desenvolupar habilitats motrius, fomentar el respecte entre companys i a la natura, conèixer l’entorn proper, tant terrestre com aquàtic... Entre les activitats que es contemplen per als més joves, també hi ha la vela, el windsurfing, el basquetbol, el multiesport.
D’altra banda, la piscina acollirà diferents cursos d’activitats aquàtics amb monitoratge, cursos de natació adaptats a cada edat.   Hi haurà activitats de natació pels més menuts i a partir dels  cinc mesos ja es contemplen cursos de natació.
Des de la regidoria recomanen per tal de facilitar i agilitzar el tràmit d’inscripció portar totes les dades correctes; el DNI/Passaport; la llibreta del banc o caixa per domiciliar els rebuts; a més d’una foto de carnet si no es pot venir personalment a fer la inscripció. A més, les persones necessitades podran sol•licitar beques per activitats esportives adreçant-se als Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou. Els joves de 16 a 25 anys que disposin de carnet jove gaudiran d’un 10% de descompte en el preu de qualsevol abonament o activitat a qualsevol de les activitats de l’Àrea d’Esports. També gaudiran d’aquest descompte els membres del club Xic’s així com un 10% aquelles famílies nombroses i monoparentals que ho acreditin. Quedaran excloses de descomptes les següents activitats: Curs de Vela al Club Nàutic, Windsurfing i Club de Tennis, Servei de Cangur i Servei de Menjador. Cada participant a la XXIV Escola Esportiva d’Estiu rebrà una samarreta de regal.
 

Ficheros adjuntos

Galería de imágenes

esports_gran.jpg

Document Actions