Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Deportes

Cerimònia oficial de sortida del RallyRACC 2014 al passeig de Jaume I de Salou

jueves 23 octubre 2014

La Capital de la Costa Daurada continuarà sent el centre neuràlgic d’aquesta prova amb el “podium” de lliurament dels trofeu

Després les proves de Shakedown a la zona dels Emprius (proves inicials de qualificació), el 50 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, penúltima prova del Campionat del Món FIA de Rallis que, per desè any consecutiu es ve celebrant a Salou, ha donat el seu tret de sortida a la plaça de les Comunitat Autònomes (passeig Jaume I de Salou); on l’alcalde, Pere Granados i el president del RACC, Sebastià Salvadó; acompanyats del president de la Federación Española de Automovilismo, Carlos Gracia; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Salou, Felip Ortiz, el president del PMT, Benet Presas; i altres regidors, han presidit la ceriònia inaugural i sortida oficial del Rally en direcció a Barcelona.

La Capital de la Costa Daurada continuarà sent el centre neuràlgic d’aquesta prova amb el “podium” de lliurament dels trofeus, i una prova per circuït urbà pel passeig de Jaume I, que se celebrarà el dissabte 25 d’octubre a les 5 de la tarda.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, el Rally per Salou  “suposa un esdeveniment important de desestacionalització de la temporada turística y una oportunitat per a la dinamització del sector econòmic i empresarial de la zona i també el local”.

Deia també que “per això, des de l’Ajuntament seguirem apostant per la seva continuïtat i promoció, pel seu potencial com element diferenciador i únic”.

Galería de imágenes

portada_rally_sortida.jpg
Lalcalde_i_el_president_del_RACC_donant_la_sortida_a_un_dels_pilots_participants.JPG
Lalcalde_de_Salou_i_el_president_de_la_Federacin_Espaola_de_Automovilismo_donant_la_sortida_al_campi_Sebastien_Ogier.JPG

Document Actions