Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Club Xic´S

El Club Xic'S

Què és el Club Xic'S?

El Club Xic'S és un club de fidelització impulsat per la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament de Salou i que va destinat als nens i les nenes de Salou, d'entre 0 i 12 anys, així com a les seves famílies.

Des del seu naixement, al Nadal del 2009, el club ha nascut amb la vocació d'unificar l'oferta infantil i familiar del municipi, oferint avantatges i aconseguint una programació específica d'activitats per a aquest públic.

                                                       

El Club Xic'S, com a part de la Regidoria d'Infància, té la seva seu a l'Espai d'Infància Estació del Carrilet, un centre on les famílies i els nens acudeixen per gaudir de la seva múltiple oferta: tallers, jocs, activitats, disfresses, música, etc.

Es aquí on se centralitzen les activitats, inscripcions i informació relativa al Club; i on aquells/es que ho desitgin poden fer-se socis/sòcies, de forma totalment gratuïta.

 

 

Qui forma part del Club?

Fer-se soci del Club Xic'S és gratuït. Només es requereix estar empadronat a Salou i omplir el paper d'inscripció a l'Espai d'Infància Estació del Carrilet. Un cop emplenat, s'obtindrà el carnet Xic'S, amb el seu nom i el seu número de soci, que el farà partícip i membre del Club Xic'S. 

Actualment, pel Club Xic'S ja han passat 4.662 socis; i, a data d'avui, compta amb uns 3.000 socis, que gaudeixen de les seves activitats, promocions, avantatges, etc.

 

 

Activitats que realitza el Club Xic'S

La Regidoria d'Infància, per tal d'apropar la seva tasca als infants, ha tematitzat, sota la marca "Club Xic'S", totes les activitats que es realitzen, donant lloc, per exemple, a: 

  • Espai Xic'S (Parc de Nadal)
  • Casal Xic'S (Casal d'Estiu)
  • Carnaval Xic'S (Carnaval)

De la mateixa manera, s'han mantingut, ampliat i creat noves eines, com la cançó, les mascotes (el Rocky , la Confetina i la nova mascota el Pirata Dragut), o altres activitats, que van enfocades a oferir una oferta de qualitat:

  • El Cós Blanc Xic'S (Cós Blanc infantil)
  • La Fira Xic'S (fira de la Festa Major.
  • I moltes coses més...

                                                    

Document Actions