Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

‘Despacito’ de Luis Fonsi sonarà a la capital de la Costa Daurada aquest estiu junt amb Rosario, India Martínez i Vanesa Martín

dijous 29 juny 2017

També s’oferiran concerts de música clàssica amb el Festival de Música Salou- Costa Daurada i altres actes tradicionals en el marc de la guia d’estiu

Avui, la Junta de govern local ha aprovat els actes que conformen aquesta agenda d’activitats  

 

Amb l’arribada de l’estiu, Salou amplia el conjunt d’activitats culturals, lúdiques i festives. Aquestes, es recullen cada any en la guia d’estiu que avui ha rebut el vist-i-plau de la junta de govern local. Enguany, aquest cicle estiuen incorpora grans novetats pel que fa a concerts de gran format. Així, del 6 al 19 d’agost es preveu l’actuació de Luis Fonsi, Rosario, India Martínez i Vanesa Martín en el marc de les Nits Daurades; quatre grans estrelles de l’escena musical, per gaudir de l’estiu en un espectacular escenari ubicat al Passeig Marítim de Salou, a la plaça de les Comunitats Autònomes, ben a tocar del mar. Luis Fonsi, indiscutiblement un dels artistes més populars del moment, obrirà el cicle el 6 d’agost a ritme del seu Despacito. Rosario arribarà a Salou el 12 d’agost amb el seu torrent d´energia i grans èxits, i India Martínez ho farà del 16 d’agost, després de triomfar a teatres i sales de tot l’estat. Per últim, Vanesa Martín desgranarà el seu millor repertori el 19 d’agost, per demostrar que és una de les cantautores més destacades i estimades de l’actualitat. En definitiva, grans noms que faran lluïr com mai les Nits Daurades a Salou. Les entrades per aquests concerts es poden comprar a la web de Tiquetmaster, The project (www.theproject.es) així com també al departament de Cultura de l’Ajuntament. La regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, assenyalava que “enguany hem optat per modificar el disseny de les Nits Daurades per poder oferir als nostres visitants i ciutadans concerts de gran format i de primera línia”.

Però la guia d’estiu d’enguany també incorpora altres novetats com ara els 6 concerts de música clàssica programats a diversos indrets de Salou com la Font Lluminosa, la Torre Vella, el Parc de la Ciutat o la plaça de les Comunitats Autònomes. Uns esdeveniments que tindran lloc del 8 de juliol al 13 d’agost amb caràcter gratuït; així com  una nova edició del ‘Liceu a la platja’ amb l’òpera ‘Il Trovatore’.

Les activitats pels més petits també tornen amb tallers i inflables refrescants al llarg del juliol i l’agost a indrets com Xalets i Mirador; la plaça de Cala Crancs, al Centre Cívic els triangles, a la zona Estival o la plaça de la Província. La biblioteca, a més, coincidint amb el 25è aniversari de l’equipament, organitzen cada dilluns a les 18h el club de lectura infantil amb activitats de lectura i de comprensió lúdiques i imaginatives; i cada dimecres i divendres a les 18.30h també s’organitzen tallers, jocs i lectures al voltant de l’obra de Gloria Fuertes amb passaports literaris i premis per als participants.

El cicle d’havaneres, de sardanes i de cinema, la calada de les malles de Sant Pere (aquest dissabte 1 de juliol a la platja de Ponent i el 15 de juliol i el 19 d’agost), o  l’espectacle ‘sésamo on tour’ que  cada dilluns i diumenge acostarà els personatges de PortAventura world a la Font Lluminosa de Salou són algunes de les activitats que es mantenen en cartell.

Les activitats esportives, a més d’altres cicles com la Festa del Rei Jaume , inauguracions a la Torre Vella o una sessió de música 100% local seran altres dels ingredients d’aquesta guia d’estiu.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

agendaestiu.jpg
India_Martinez-01.jpg
Fonsi_1001430_final_Photo_Omar_Cruz.jpg
Vanesa_Martin-01.jpg
ROSARIO_GLORIA_A_TI_Single.jpg

Document Actions