Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Arrenca a Salou aquest cap de setmana la segona edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada

dimecres 11 juliol 2018

S’han programat fins a set  concerts, alguns simfònics a la plaça de les Comunitats Autònomes i d’altres de cambra a diferents espais del municipi

La música clàssica s’instal·larà per segon any consecutiu a diferents indrets del municipi en la segona edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou. Aquest certamen ha programat per enguany tres concerts simfònics, el primer d’ells aquest dissabte 14 de juliol amb base a la Font Lluminosa; mentre que els altres dos s’ubicaran a la plaça de les Comunitats Autònomes (5 i 16 d’agost). El Festival també amplia escenaris incorporant nous espais com la Masia Catalana, i que se suma als que ja van veure l’any passat la música clàssica d’aprop com la Torre Vella o l’espigó del Moll (que acolliran els concerts de 22 i 29 de juliol, a més dels de 11 i 19 d’agost).

Cal recordar que el Festival, amb epicentre a Salou va atreure en la passada edició a més de 6.000 persones. La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, assenyalava que entre els objectius del Festival hi ha el de promoure i divulgar la música clàssica a la Costa Daurada, diversificant l’oferta d’oci existent; apropar la formació musical especialitzada a l’àmbit de la interpretació professional i també, associar la Costa Daurada com a referent d’una oferta musical de gran qualitat en clau divulgativa.

 

Dissabte, l’estrena

El primer concert simfònic serà aquest dissabte 14 de juliol a les 22h a la Font Lluminosa a càrrec de la JOFICAT, la Jove filharmònica catalana sota la batuta del director del Festival Melani Mestre i amb el clarinet d’Igor Znatokov, el saxo de Marçal Montlló i el piano d’Oleg Negrusta.

 

El proper concert - diumenge, 22 de juliol, a les 20.30h a la Masia Catalana- serà en format més reduït amb un  concert de Cambra: un Quintet Ibèric amb Ivan Jiménez & Melani Mestre 

 

La resta de concerts programats seran:

NONET FILHARMÒNIC – JOFICAT. Diumenge, 29 de juliol, a les 20.30h a la Torre Vella

 

CATALAN BRASS PHILHARMONIC QUINTET – JOFICAT

Dissabte, 11 d’agost, a les 20.30h a l’Espigó del Moll

 

QUINTET FILHARMÒNIC - JOFICAT & MELANI MESTRE

Diumenge, 19 d’agost, a les 20.30h a la Torre Vella

 

JOVE FILHARMÒNICA CATALANA - JOFICAT

MELANI MESTRE - director

Diumenge, 5 d’agost, a les 22.00 h a la Plaça de les Comunitats Autònomes

 

JOVE FILHARMÒNICA CATALANA - JOFICAT

MELANI MESTRE – director.

Dijous, 16 d’agost, a les 22.00h a la Plaça de les Comunitats Autònomes

Galeria d'imatges

Programa Festival Internacional de Música Costa Daurada

Document Actions