Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Carlos Romero Dexeus, pregoner de les Nits Daurades de Salou

dimecres 07 agost 2019

El director d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Societat Mercantil Estatal per la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (SEGITTUR), serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major d’estiu, demà dijous, al Xalet Torremar

Tot seguit, es podrà gaudir a la plaça de les Comunitats Autònomes, dels concerts “Los 40 Pop” i “Los40 On Tour”

La capital de la Costa Daurada iniciarà oficialment demà dijous, 8 d’agost, a les 20:45 hores, la Festa Major d’estiu, les Nits Daurades. El pregó, pronunciat per Carlos Romero Dexeus, i que tindrà lloc al Xalet Torremar, oficina del Patronat de Turisme situada al Passeig Jaume I, donarà pas al gran conjunt d’actes programats del 8 al 15 d’agost.

Carlos Romero Dexeus és director d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Societat Mercantil Estatal per la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (SEGITTUR), empresa pública dependent de la Secretaria d’Estat de Turisme. Així mateix, Romero és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Doctorat en Estructura Econòmica d’Espanya per la Universidad Complutense de Madrid. També és Executive Master en Direcció d’Empreses Turístiques per l’Instituto Empresa.

Compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector turístic, sempre amb vocació de servei públic, a nivell nacional i internacional, en els camps de l'economia del turisme, la política turística, la innovació, l'emprenedoria i les noves tecnologies.

Demà dijous, un cop finalitzat el pregó de festes, tindrà lloc la gran tronada, l’encesa de la qual anirà a càrrec del propi pregoner.

Per finalitzar, a partir de les 22 hores, a la plaça de les Comunitats Autònomes, es podrà gaudir del concert “Los 40 Pop” amb Nil Moliner, i, seguidament, el de “Los40 On Tour”, amb Adrià Ortega i Neus González.

Document Actions