Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Comença el Festival Internacional de Música amb un gran concert inaugural

diumenge 09 juliol 2017

Ahir dissabte 8 de juliol es va inaugurar el Festival Internacional de Música Costa Daurada Salou amb un gran concert inaugural a la font lluminosa de Salou. El concert, a càrrec de la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya, va reunir a una multitud de públic, ciutadans I visitants de Salou.

La JOFICAT, formada per 40 joves músics que troben en aquesta formació un espai d'aprenentatge, va interpretar de forma magistral obres de Mozart, Schubert i Tchaikovski.

Del concert cal destacar el recital que la prestigiosa violoncel·lista Svetlana Tovstkha va realitzar com a solista de l'orquestra. El passeig de Salou I la seva font lluminosa van vibrar amb una música clàssica de qualitat, de proximitat i adaptada a tots els públics. Amb un ple absolut, la nit inaugural va acabar amb grans aplaudiments I amb bones sensacions per als propers concerts.

Donat el suport i col·laboració de l'Ajuntament de Salou, el concert va comptar amb la presència de les principals autoritats de Salou, com el seu alcalde,   Pere Granados i la regidora de cultura Maria José Rodríguez.

Galeria d'imatges

portada_fest.jpg
DSCN4569.JPG

Document Actions