Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Darreres places disponibles per l’oferta de cursos del Salou Actiu

divendres 07 abril 2017

Els interessats en formar-se i gaudir encara tenen la oportunitat d’apuntar-se a la regidoria de Cultura

Els ciutadans de Salou encara tenen la oportunitat d’inscriure’s a diversos tallers i cursos que formen part del programa que organitza la regidoria de Cultura sota el nom de ‘Salou Actiu Primavera’. Així, encara hi ha espai per a realitzar el curs d’Excel de nivell principiant, també en relació amb la informàtica hi ha places en el curs per aprendre a navegar per internet adreçat a les persones que volen iniciar-se en aquest mon, a més d’un curs de com fer el teu currículum en word i envia’l per email; i un altre de com desar informació al núvol per tal de conservar la informació, imatges, vídeos,...

Altres tallers que encara estan disponibles són el taller de bijuteria; el taller per aprendre balls populars i un altre per aprendre balls en línia. Pel que fa a les llengües, queden places disponibles per al curs de català en aspectes ortogràfics, i un altre curs de català de com redactar cartes i correus electrònics.

Dins de les activitats programades per l’antena del coneixement de la URV a Salou es poden trobar places per la conferència “Aliments contra el sobrepès o obesitat”, i per la conferència sobre “mossèn Ramon Muntanyola. Un poeta del poble”. Finalment, tots aquells que desitgin descobrir el nostre territori podran fer-ho amb la visita al Camí de Ronda o amb la visita a la Torre del Telègraf del municipi, totes dues activitats són gratuïtes.

Pel que fa a les inscripcions als tallers i a les activitats es podran cursar a la mateixa regidoria de Cultura (passadís del TAS) en horari de les 10h a les 14h.

Galeria d'imatges

imatge.jpg

Document Actions