Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Dotze colles bastoneres participaran demà a la VI Trobada de Salou

divendres 19 octubre 2018

Salou inaugura avui els actes de la Festa Major del 30 d’Octubre amb la Lan Party

El Ball de Bastons celebra el seu 15è aniversari amb dues cercaviles simultànies

Aquest cap de setmana comencen els actes de la Festa Major del 30 d’octubre a Salou. A partir d’aquesta tarda i fins diumenge la joventut podrà gaudir de la Salou Lan Party, un espai digital què durant les 24h del dia oferirà les novetats del sector informàtic, els millors jocs en xarxa, torneigs i un espectacular ambient, organitzat per l’Associació de Joves Informàtics de Salou. Per a més informació: www.saloulanparty.es

A partir del dissabte a les 18h, tindrà lloc la VI Trobada Bastonera on participaran 12 colles: entre elles, el Ball de Bastons d’Esbart de Santa Llúcia, els bastoners de Sabadell, i els bastoners de Castellar del Vallès. Hi haurà dues cercaviles simultànies que sortiran des de la Plaça Bonet i l’altra des de la Masia Tous. El recorregut de la primera serà pel Nucli Antic, Carrer Barcelona, Carrer del Pont dels Estanyets, Plaça de St.Jordi, Via Roma i Carrer de l’Ebre. Pel que fa a la segona cercavila, el recorregut serà pel Carrer Pere Martell, Via Aurèlia, Carrer de l’Arquebisbe Pere de Cardona, Carrer de Carles Roig, Plaça Carrilet, Via Roma, Carrer Barcelona i Carrer Francolí. A les 19.45h es farà el Ball de lluïment a la Plaça de la Pau on s’entregaran els records a les colles participants.

El diumenge tindrà un caire més esportiu amb una caminada, una pedalada i una excursió. Les activitats començaran a les 8.00h amb la recollida de dorsals a la Plaça de la Pau. Aquestes se centraran en l’excursió de festa major a càrrec del Club Excursionista Salouenc, a les 9.00h; la caminada de Festa Major, què tindrà lloc a les 10.00h a l’Espigó del Moll, organitzat pel Centre d’Alta Resolució de Salou les quals arriben a la onzena edició, així com la pedalada popular, que també comença a les 10.00h amb punt de trobada a la Plaça de la Pau, organitzada per l’Associació Ciclista Salou.

Tots els participants finalitzaran el recorregut a les 11.30h a la Plaça de la Pau, on es cuinarà una botifarrada popular amb refresc i fruita pels assistents amb dorsal.

Fitxers adjunts

Document Actions