Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

El dissabte 23 gaudeix de la nit més llarga de l’any a Salou amb música en viu i tres fogueres a la platja

dimecres 20 juny 2018

S’organitzen dues revetlles, la gran amb l’orquestra La Fania i la revetlla jove a la platja de Ponent amb els Dj's Jouklass, Joan Monty i Kiko Oncins

El diumenge 24 s’inaugurarà el Parc i Mirador de Cala Morisca a les 20 hores, amb un petit refrigeri posterior

La Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, conjuntament amb la regidoria de Joventut  organitzen un any més un conjunt d’activitats per gaudir de la nit més llarga de l’any, la tradicional revetlla de Sant Joan, el proper dissabte 23 de juny i per donar la benvinguda a l’estiu amb una triple foguera al llarg de la platja.

Entre els actes programats, cal destacar l’arribada de la Flama del Canigó a la plaça de les Comunitats Autònomes, on les pubilles i l’hereu de Salou seran els encarregats d’anar-la a buscar i posteriorment encendre a Salou el pebeter. Aquest acte central, acompanyat de la lectura del Missatge de Foc de Sant Joan, tindrà lloc a les 21.30 hores a la Plaça de les Comunitats Autònomes. Seguidament actuaran els membres de l’associació sardanista Contrapunt d’Onades.

Ja per la nit, a partir de les 22.30 hores, la Morena i el Xaloc de Salou seran els encarregats de portar la flama i realitzar l’encesa de la foguera situada a la Platja de Llevant a l’alçada del Carrer Verge del Pilar a partir de les 22.30 hores. A continuació les pubilles i l’hereu de Salou encendran la foguera de la Platja de Llevant, a l’alçada de la Plaça de les Comunitats Autònomes. I per últim, el Ball de Diables Maleïts i les Bruixes ‘Latemó’ de Salou seran els encarregats de portar la flama i encesa de la foguera situada a la Platja de Ponent-Espigó de Moll. Tot seguit, a les 23h gran revetlla popular amb l’orquestra La Fania a la plaça de les Comunitats Autònomes.

Pel que fa als actes que organitza Joventut, aquests comencen a partir de les 23:00 hores amb la música i la Revetlla Jove que busca atreure un públic més jove amb l’actuació dels Dj's Jouklass, Joan Monty i Kiko Oncins, a la platja de Ponent, al voltant de l’Espigó del Moll.

La Policia Local Salou i Protecció Civil insta a adquirir les màximes precaucions en la manipulació de petards i en l’encesa de fogueres. Recorden també la Campanya Revetlles amb Precaució realitzada per la Generalitat de Catalunya que es pot consultar al web amb tots els consells que ja s’han explicat a diferents escoles de Salou a través de xerrades divulgatives. Recordem també que el telèfon únic d’emergències, és el 112. En acabar la revetlla, un equip especial de neteja passarà per les platges de Salou per deixar-les a punt per als banyistes de l’endemà.

Finalment, el diumenge 24 de juny a les 20 hores al carrer de la Cala Crancs, 34, es durà a terme la inauguració del Parc i Mirador de la Cala Morisca, zona que s’ha recuperat mediambientalment. En acabar l’acte, se servirà un petit refrigeri.

Galeria d'imatges

Revetlla Jove Sant Joan Salou 2018.jpg
Sant Joan Salou 2018.jpg

Document Actions