Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

El Festival Internacional De Música Costa Daurada - Salou arriba a la seva tercera setmana de recorregut amb noves veus

divendres 28 juliol 2017

Aquest diumenge 30 de juliol tindrà lloc el tercer concert del Festival a Salou amb les joves artistes Laia Barberà i Anna Torres

Diumenge 30 de juliol, a les 20:30h el Parc de la Ciutat de Salou es convertirà en escenari del Festival Internacional de Música Costa Daurada - Salou. En aquesta ocasió per presentar a dues joves artistes, la Laia Barberà (arpa) i l'Anna Torres (flauta). Un dels objectius del Festival és el d'apostar per la qualitat i per la formació dels joves talents, volent ser un punt de trobada d'intèrprets nacionals i internacionals que mostrin el seu coneixement en concerts de música de cambra i simfònics. Laia Barberà i Anna Torres, són una bona mostra d'aquests joves professionals tal com demostra el seu currículum:

LAIA BARBERÀ

La jove arpista Laia Barberà ha estudiat al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i ha realitzat importants masterclasses com el curs d'arpa amb Christine Icart, Isabelle Perrin, Gwyneth Wentik i Remy Van Kesteren. Ha estat titular de la JOFICAT i ha col·laborat amb altres joves orquestres com la JOSB, la JOC, la JOSC i la JONC. A pesar de la seva joventut ja ha guanyat diversos premis, entre els quals destaca el primer premi al concurs BBVA al Talent Individual, el premi Arpaplus i el premi al millor intèrpret d'instruments amb corda polsada a Girona.

ANNA TORRES

Va començar a estudiar música amb 4 anys i actualment està finalitzant els seus estudis de grau superior de música a l'ESMUC. Al llarg de la seva carrera ha rebut classes de prestigioses flautistes i piccolistes. Actualment és solista de la Jove Orquestra de Ponent de Lleida y membre de l'Orquestra dels Pastorets de Sarrià. Ha col·laborat amb la banda municipal de Barcelona y l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Ha tocat a sales com l'Auditori de Barcelona, l'Auditori Enric Granados de Lleida, el de la Diagonal Barcelona o el de Saragossa. Va ser segon premi en el Torneo Internazionale di Musica (TIM).

Diumenge 30 de juliol podrem escoltar aquestes joves artistes amb un programa amb obres de J.S.Bach, C.Debussy, A.Zabel, entre d'altres, de forma totalment gratuïta gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Salou. Les localitats es distribuiran el mateix dia de l'espectacle per ordre d'arribada fins a completar l'aforament.

Galeria d'imatges

foto_peque_musica.jpg
JOSB17-1413-AUDITORI-210317.jpg

Document Actions