Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

El Nadal arriba a la Torre Vella de Salou de la mà de l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona

dijous 19 desembre 2019

La inauguració tindrà lloc demà divendres, dia 20 de desembre, a les 20 h, al Centre Cultural (Carrer Arquebisbe Pere de Cardona s/n)

El recull d’obres, de temàtica nadalenca, es podrà visitar fins l’11 de gener de 2020, en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 20 h

El Nadal arriba a la Torre Vella de Salou amb l’exposició d’una vintena d’obres, a càrrec de l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona. La inauguració d’aquesta mostra tindrà lloc demà divendres, dia 20 de desembre, a les 20 h, i es podrà visitar fins l’11 de gener, de dilluns a dissabte, en horari de 18 a 20 h; diumenges i festius, tancat.

Veure una representació del Nadal des de la perspectiva dels ulls d’un artista il·lustrador serà possible gràcies a les creacions de: José Manuel Álvarez Crespo (NAPI), Jordi Beltran, Núria Rubio Quirós, Joe Brise, Octavius, Adrià Ramírez Dalmau, Elisabet Boal, Pepe Serra, Clarisa Starling, Ariadna Pardines, Alicia Caboblanco i Àngel Sauret.

Les peces que formen part de l’exposició transmeten missatges intel·ligents, plasmant una realitat fantàstica, diferent i rica, plena de matisos.

L’entitat tarragonina té com a objectiu donar visibilitat a tots els il·lustradors de la província i enaltir el seu gran treball artístic i creatiu.

Fitxers adjunts

Document Actions