Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

El poemari ‘More than words’, una tempesta d’emocions de la jove escriptora Ainoa Rodríguez

dimarts 29 octubre 2019

Amb només 17 anys, acaba de publicar el seu primer llibre i ja té en ment dos nous projectes més

L’autora, acompanyada del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va presentar, ahir dilluns, dia 28, la seva obra a la Biblioteca Pública Municipal de Salou

La jove escriptora Ainoa Rodríguez va presentar, ahir dilluns, dia 28 d’octubre, el seu primer poemari, titulat “More than words”, a la Biblioteca Pública Municipal de Salou. A l’acte, també hi va ser present el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà.

Ainoa Rodríguez -nascuda a Berga (Barcelona), però resident a Salou des que tenia tres anys- va explicar que està estudiant Estètica i Caracterització a l’Institut Cal·lípolis de Tarragona, i en un futur li agradaria que la seva professió fos la de maquilladora professional, escriptora o cantant. Els seus autors preferits són Blue Jeans (Francisco de Paula), Miguel Gane, César Ortiz, Bebi Fernández i Anna Todd, entre d’altres.

Amb només 17 anys, l’autora ha aconseguit que l’editorial Ediciones Brisa del Sur s’interessi, recentment, per la seva obra i la publiqui. “More than words” és un poemari que, com va descriure Rodríguez, està compost per una tempesta d’emocions, amb poemes més romàntics i d’altres més catastròfics i punyents.  El títol del llibre es una manifestació sobre el gran poder de les paraules a l’hora de fer mal a algú; així com, també, a l’hora de transmetre sentiments.

El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va felicitar l’Ainoa per la feina feta i va encoratjar-la a seguir amb els seus somnis. Montalà va afegir que “des de l’Ajuntament, estem molt contents amb el fet que hi hagi joves a Salou que tinguin el valor de fer allò que realment els agrada”.

Durant la presentació de l’obra, aquesta jove escriptora va explicar que va començar a escriure poesia als 13 anys per desfogar-se, principalment. Rodríguez va assenyalar que “gairebé tots els poemes que redacto es basen en vivències pròpies” i va dir que “un cop llegeixes el llibre, pots sentir moltes emocions a la vegada”. Així, la salouenca es defineix “no pel que escric, sinó pel que transmeto al lector/a a l’hora d’escriure; i estic molt contenta amb el resultat d’aquest poemari”.

Al llarg de la presentació, Ainoa Rodríguez va delectar les persones assistents amb alguns dels fragments inclosos dins del poemari, com el primer que va escriure amb 13 anys, titulat “El peso del mundo”; o els poemes “Llegar a quererme”, “No dejes de soñar”, “Pisadas a ningún lugar” i “Escritora”.

Actualment, Rodríguez també té entre mans dos nous projectes més: una novel·la romàntica i un altre poemari.

Galeria d'imatges

2.jpg

Document Actions