Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

El programa ‘Salou Actiu’ hivern enceta nova temporada

dimarts 02 octubre 2018

Els cursos i tallers aprofundeixen en tallers, activitats i en redescobrir el nostre territori

El proper dilluns 8 d’octubre s’obren les inscripcions per a una nova edició del Salou Actiu, el programa d’activitats lúdiques, formatives i culturals que organitza la regidoria de Cultura cara a la temporada de tardor-hivern.

En aquesta ocasió, es poden trobar diferents tallers com la biodansa, els balls de saló, la capseta de música, un taller de relaxació, el curs de sardanes, un curs de fotografia creativa, un taller per tal de decorar la casa pel nadal tot fent el teu propi arbre de nadal, un taller de costura a mà de nivell avançat, i dos tallers de memòria adreçat a la gent gran per tal de fer treballar la memòria.

Altres tallers i conferencies que cal destacar son la setmana de la ciència viatge a un univers de curiositat interestel.lars, a càrrec de roger Cabré i Urbano Lorenzo, del departament d’Enginyeria Electrònica, elèctrica i Automàtica i de Psicologia de la URV. Aquest, es du conjuntament amb el campus extens de la URV a Salou, i la Unitat de Comunicació de la ciència de la URV.

Pel que fa a les conferencies hi podem trobar el dret del mar a càrrec de Santiago Castellà; pirates i corsaris: la pirateria a Salou, a càrrec de l’historiador Pedro Otiña; i Tarragona també és modernista, a càrrec de Josep Mª Buqueras.

Així mateix, en aquesta nova edició del programa Salou Actiu també s’aprofundeix en l’àmbit de la llengua catalana amb les sessions inicials per als qui necessiten una primera introducció a la llengua catalana per treballar el vocabulari i expressions bàsiques. Podeu consultar les diferents sessions que s’hi duran a terme en el programa.

A més, també s’inclouen diverses visites per tal de descobrir el nostre territori com una visita guiada al coll de Balaguer, la visita guiada caminant per la història de Salou, la visita guiada Tarragona també es modernista, o la visita guiada per la ruta dels espais de la guerra civil a Cambrils i al Museu Molí de les Tres Eres.

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha manifestat que “des de la regidoria de Cultura volem apropar aquestes noves propostes lúdiques, i formatives que atenen a les inquietuds que ens han fet arribar els salouencs i que es recullen en aquest nou programa del Salou Actiu Hivern”.

Pel que fa a les inscripcions als tallers i a les activitats es podran cursar a la mateixa regidoria de Cultura (passadís del TAS) a partir del proper dilluns 8 d’octubre i fins al dimecres 10 d’octubre de 2018, ambdós inclosos amb una inscripció exclusiva per a persones empadronades a Salou. A partir del dijous 11 d’octubre la inscripció serà per a les places vacants i en el cas de no empadronats al municipi de Salou. Passat el període d’inscripció i fins a l’inici del curs/taller, es podran realitzar inscripcions en cas de quedar places vacants.

Fitxers adjunts

Document Actions