Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

El reconegut actor salouenc William Miller pronunciarà aquest dilluns el pregó de la Festa Major del 30 d’Octubre

divendres 18 octubre 2019

L’acte es durà a terme a les 20 hores, a la Torre Vella de Salou

Actualment, està treballant en un projecte de Netflix, per a Estats Units, que s’emetrà en el primer trimestre de l’any 2020

El reconegut actor salouenc de fama internacional William Miller pronunciarà aquest proper dilluns, dia 21 d’octubre, el pregó que dona inici a la programació d’actes de la Festa Major del 30 d’Octubre, que enguany celebra el seu 30è aniversari. L’acte tindrà lloc a les 20 hores, a la Torre Vella de Salou.

William Thomas Francis Miller va néixer a Windsor, Regne Unit, al 1978. És un actor, escriptor i cantant britànic, fill de pare nord americà i mare britànica, que té les seves arrels a Salou, on ha viscut i ha estudiat.

El darrer treball de rellevància de Miller com a actor ha estat a “Los 100” (2014), de Netflix, una sèrie de televisió ambientada 97 anys després que una guerra nuclear hagi destruït la civilització, quan una nau espacial que refugia els únics supervivents de la humanitat, envia 100 delinqüents juvenils de tornada a la Terra, amb l’esperança de repoblar el planeta.

Així mateix, actualment, està treballant en un altre projecte de Netflix, per a Estats Units, que es començarà a emetre al primer trimestre de l’any vinent.

Les darreres pel·lícules destacables de l’actor són: “El hombre que mató a Don Quijote” (2018), de Terry Guilliam; “La sombra de la Ley” (2018), de Dani de la Torre, con Luís Tosar; i “Los Futbolísimos” (2018), de Miguel Ángel Lamata. També ha participat en les sèries espanyoles  “La que se avecina”, “Isabel”, “Cuéntame”, i “Hay Alguien Ahí”.

Com a guionista, també ha guanyat premis a nivell nacional, com el guardó al millor guió, al certamen més important de la comèdia d’Espanya, el Festival de Cine de Comedia de Tarazona y el Moncayo.

Cal recordar que Miller és el vocalista del grup salouenc L.A. Vamps, que va actuar, aquest estiu, a les Nits Daurades.

Document Actions