Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

El Salou Actiu torna aquesta primavera 2017

dijous 23 març 2017

Tots aquells interessats en poder apuntar-se en algun dels cursos, activitats, visites i xerrades poden fer-ho a les oficines del departament de Cultura

Un any més, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou i l'Antena del Coneixement de la URV al municipi presenten una nova edició del programa 'Salou Actiu'. La programació pretén compartir coneixements en diferents àmbits i oferir formació en camps com la informàtica; a més de diversos tipus de tallers i l’oferta de diversos recursos per a que les entitats del municipi en treguin partit. La regidora de l'àrea, Maria José Rodríguez, ha explicat que “volem oferir una oferta i una agenda plena d’activitats participatives i creatives”. A més, Rodríguez ha afegit que “l’oferta lúdica i cultural que s’ofereix en l’agenda pretén que els participants comparteixin i intercanviïn experiències, idees i coneixements”.

Pel que fa a les noves tecnologies hi ha cursos d'iniciació al programa Excel; així com la iniciació a internet; o a la informàtica; a més d'un curs sobre com desar informació al núvol. En un altre ordre de coses també trobem un ampli apartat d'oferta relativa a tallers de memòria per a la gent gran, balls en línea, taller de biodansa, iniciació al ganxet, curs de gralla, taller de bijuteria, la capseta de música, o com redactar cartes i correus electrònics; entre molts d’altres.

També s'han programat diverses excursions per tal de descobrir el nostre territori sota el nom de “visita al far de Salou”, “visita al camí de ronda”, i “visita a la torre del telègraf”.

Des de l’Antena del Coneixement de la URV també es proposa una visita guiada a Mas Calvó, el dissabte dia 3 de juny; o una visita a les Coves de l’Espluga de Francolí el dia 5 de maig. També duran a terme una visita a la vil.la romana de Centcelles i necròpolis romana de Tarragona, el dijous 18 de maig; i un taller de Snorkel el dissabte 17 de juny.

Inscripcions obertes

Pel que fa a les inscripcions als diversos tallers i activitats es podran cursar a la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Salou a partir del dilluns 27 de març i fins al dijous 30 de març per a persones empadronades a Salou. A partir del divendres 31 de març es podran inscriure totes aquelles persones que no estiguin empadronades al municipi. L’horari es de dilluns a divendres de 10 a 14h.

En el moment de fer la inscripció, és necessari aportar una fotocòpia del DNI, així com el full de la inscripció degudament omplert. Un cop passat el període d’inscripció i fins a l’inici del curs/taller, es podran realitzar inscripcions en cas de quedar places vacants.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-111.jpg

Document Actions