Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

El Salou Actiu torna aquesta primavera 2018

dilluns 26 març 2018

Tots aquells interessats que vulguin apuntar-se en algun dels cursos, activitats, visites i xerrades poden fer-ho a les oficines del departament de Cultura

Un any més, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou i l'Antena del Coneixement de la URV al municipi presenten una nova edició del programa 'Salou Actiu'. La programació pretén compartir coneixements en diferents àmbits i oferir formació en camps com la informàtica; a més de diversos tipus de tallers i conferències, entre d’altres activitats. La regidora de l'àrea, Maria José Rodríguez, ha explicat que “des de l’Ajuntament, volem seguir oferint una agenda amb una gran varietat d’activitats participatives”. A més, Rodríguez ha afegit que “l’objectiu principal d’aquest programa és que tothom pugui participar i compartir experiències, idees i coneixements”.

Pel que fa a les noves tecnologies hi ha un curs d’informàtica bàsica , així com un altre curs d’Internet per a principiants, per tal d’apropar els coneixements informàtics a tota la població. El programa també ofereix un ampli apartat d'oferta relativa a tallers, com és el de memòria per a la gent gran, el taller de biodansa, el taller “fil i agulla” de nivell avançat per aprofundir a la costura, “la capseta de la música” per crear el teu propi moneder, un altre taller per conèixer les noves obligacions fiscals per a les entitats, i un curs de sardanes.

El programa també compta amb un conjunt de conferències, com el concert orquestra “Commemoració dels 10 anys del Campus Extens de la URV a Salou”; la conferència “Sota les llambordes no hi ha sorra a la platja: Una mirada al maig del 68 i els seus efectes”; la xerrada “Art+Motivació+Creativitat=Aprenentatge”; i l’exposició “Portades de Tintin” formada per quadres amb totes les portades de les publicacions de Tintin.

Des de l’Antena del Coneixement de la URV es proposa una visita guiada al Jaciment de Barenys, a càrrec de l’historiador Pedro Otiña, el 14 de maig. També té previst altres visites al jaciment arqueològic “Punta de la Cella” a càrrec de Jordi Diloli, el dia 23 de maig; a “La Comella” de Rufino Mesa, a càrrec de la doctora Aida Marin, el dia 1 de juny; i al “Paisatge emocional de Miró” a Mont-roig del Camp, el dia 15 de juny.

A més, el programa també ofereix dos cursos de català, un sobre aspectes ortogràfics de la nova gramàtica, i un altre sobre com redactar cartes i correus electrònics.

 

Inscripcions obertes

Pel que fa a les inscripcions als diversos tallers i activitats es podran cursar a la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Salou a partir del dilluns 9 d’abril i fins al dijous 12 d’abril per a persones empadronades a Salou. A partir del divendres 13 d’abril es podran inscriure totes aquelles persones que no estiguin empadronades al municipi. L’horari es de dilluns a divendres de 10 a 14h.

En el moment de fer la inscripció, és necessari aportar una fotocòpia del DNI, així com el full de la inscripció degudament omplert. Un cop passat el període d’inscripció i fins a l’inici del curs/taller, es podran realitzar inscripcions en cas de quedar places vacants.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

petita_salou_actiu.jpg

Document Actions