Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Els bodegons de l’Ismael Nadal el Bekay són els protagonistes de la nova exposició de la Torre Vella

divendres 01 desembre 2017

L’obra d’aquest jove artista s’inaugura aquest vespre i es podrà visitar fins el proper 16 de desembre

La Torre Vella de Salou finalitza la temporada d’exposicions d’art contemporani 2017 on s’han pogut donar a conèixer molts dels artistes locals de Salou. Avui divendres a les 7 de la tarda, s’inaugurarà l’exposició de l’Ismael Nadal El Bekay, un jove català-marroquí que recentment ha iniciat el seu recorregut per les arts plàstiques. Encara que la Torre Vella acostuma a acollir artistes consagrats, en alguns casos com aquest dóna un impuls a aquells autors novells que inicien la seva trajectòria en el món artístic.

 

En aquesta exposició, es pot trobar un conjunt d’obres de bodegons on totes tenen un fil connector, la tècnica del collage; i es tracta d’una obra que, encara i ser d’un artista amb un curt recorregut professional, aconsegueix reivindicar el seu nom com artista. A més, compta amb la inspiració del seu millor referent, el seu reconegut pare Khalid el Bekay.

 

L’exposició romandrà oberta des d’avui divendres 1 de desembre fins al proper 16 de desembre en horari de dilluns a dissabte, de 18h a 20 hores. Diumenges i festius, tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

t_vella.jpg

Document Actions