Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Els llibres, les roses i el teatre, protagonistes de Sant Jordi a Salou

dijous 23 abril 2015

Un any més, la plaça de Sant Jordi, es converteix en escenari dels actes culturals i festius

 

La capital de la Costa Daurada celebra avui la diada de Sant Jordi sortint al carrer amb la fidel tradició de la venda de roses i llibres en les diferents parades d’entitats i també de partits polítics. A més d’una trentena d’estands –ubicats a la plaça de Sant Jordi- es poden comprar tot tipus de llibres, roses i també col·laborar en causes benèfiques a través de la venda d’articles relacionats amb Sant Jordi… També hi ha un estand del Club Xic’s que ha repartit punts de llibre i globus entre les moltes escoles que han anat desfilant al llarg del matí i que han cantat i ballat amb l’espectacle de teatre musical per a públic in­fantil, “El carrocontes amb la llegenda de Sant Jordi” a càrrec de Traüt. Els tallers de manualitats de roses a l’estand de la biblioteca també han reunit a centenars d’escolars.

Al llarg d’aquesta tarda continuarà l’activitat a la plaça de Sant Jordi amb més entreteniment i actuacions; l’aparició de les mascotes del Xic’s Rocky i Confetina; a més de l’espectacle itinerant Pete & Pat; la representació a càrrec de l’associació Salou Teatre Grup Okupa de ‘La increïble història de Sant Jordi’, a més de la ballada d’elements festius com la mulassa, els nanos i el ball de bastons de Salou.

Les activitats relacionades amb Sant Jordi continuaran a la biblioteca municipal el proper dissabte 25 d’abril a partir de les 11 del matí en la festa dels contes i la lectura 2015 dedicada al clàssic de la literatura ‘Màgic d’Oz’ i continuaran el dissabte 2 de maig amb l’hora del conte amb ‘Un amor tan gran per celebrar el Dia de la Mare’. Coincidint amb Sant Jordi, la Biblioteca Municipal de Salou s’ha estrenat a les xarxes socials.

Galeria d'imatges

LLEGENDA.jpg
xics.JPG
llegenda_1.JPG
llegenda_2.JPG

Document Actions