Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Els paisatges de Xile arriben a Salou amb una exposició fotogràfica

dijous 08 novembre 2018

Les obres es podran visitar al centre cultural Torre Vella fins al 16 de desembre

El centre cultural Torre Vella de Salou acollirà des de demà divendres 9 de novembre fins al 16 de desembre l’exposició ‘Paisatge natural de Xile’, una mostra Col·lectiva de la Federació Xilena de Fotografia, FCHC. Aquesta exposició ha estat possible gràcies a la obra de vint-i-quatre autors xilens i la plataforma FotoArtReus, que l’ha produïda. Ara, després de viatjar per països com Bulgària, Turquia, Grècia o Xina, aterra a Salou.

L’obra basada amb fotografia es tracta d’una de les darreres mostres de l’any 2018 que es podrà visitar per gaudir dels paisatges xilens. Un país que, gràcies a la seva variada geografia, és ideal pels fotògrafs de paisatge i naturalesa. L’horari per visitar l’exposició serà de dilluns a dissabte de 18h a 20h i els diumenges i festius romandrà tancat.

Aquesta mostra està organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou. La regidora Maria José Rodríguez ha explicat: “Ens satisfà gaudir d’aquesta exposició a Salou, amb la què podrem apreciar la bellesa del paisatge natural de Xile i convidem a tothom a que s’hi acosti”.

Fitxers adjunts

Document Actions