Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Els pintors i les pintores de Salou mostren les seves creacions a la Torre Vella, a la XIX exposició d’artistes locals

dissabte 01 febrer 2020

L’alcalde de Salou, Pere Granados, la va inaugurar ahir al vespre, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà

Un total de 17 artistes mostren la seva obra, de temàtica i tècniques molt diverses

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va inaugurar ahir al vespre al Centre Cultural Torre Vella la XIX exposició d’artistes de Salou, una mostra pictòrica, integrada per 33 quadres, que es podrà visitar fins el proper 2 de març de 2020.

Els 17 pintors/es i creadors/es que participen en dita exposició són: Magda Arbiol Escoda, M. Luisa Bescós Franco, Llorenç Cervelló, M. Rosa (Rosy) Delgado Abuja, Juan Fernández Mena, Bidounga Frank Russel, Antonio García, Sofia Gasviani, Albert Gilabert, Belarmina Gómez Andújar, M. Paz Juli Fernández-Montes, Galina Mishchenko, Milagros Rodríguez, Francisca Sierra Ramos, Luigi Antonio Tecla Barrufet, Herminia Vicente-Lucia i Maria Ángeles Yeste.

En els seus parlaments, l’alcalde Granados va valorar la gran qualitat de les obres de la mostra, així com la diversitat de tècniques i temes. També va tenir unes paraules de record pels artistes de Salou que exposaven en aquesta mostra concreta i que ja ens han deixat.

Finalment, el batlle va assenyalar el fet que l’any vinent arribarà la XX edició de l’exposició, que se celebra en el marc de la Festa Major d’Hivern, i a la què se li atorgarà un caire especial.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va manifestar que “és un orgull poder celebrar 40 anys de Festa Major, mostrant el talent que posseïm al municipi”; i va agrair “el regal” que fan els artistes permetent que el públic pugui admirar la seva obra.

L’horari per poder visitar la mostra és de dilluns a dissabte, de 18 a 20 hores. Diumenges i festius és tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.jpg

Document Actions