Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Els Reis d’Orient i la seva comitiva arriben dissabte a Salou carregats de regals

dijous 03 gener 2019

Ho faran per mar, desembarcant al Club Nàutic, on rebran les claus de la ciutat de mans de l’alcalde

Els tres Reis Mags d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran dissabte a la tarda a Salou com és ja tradició per mar, tocant terra a l’Espigó del Moll, al Port Esportiu als voltants de les 18 hores. En aquest indret, els Reis Mags d’Orient seran rebuts per l’alcalde Pere Granados i la corporació municipal, on l’alcalde els lliurarà la clau màgica de la ciutat que obre totes les portes per tal que els reis puguin entrar a repartir els paquets a totes les cases. Des d’allà s’iniciarà la comitiva reial que acompanya la Cavalcada dels Reis, enfilant pel  carrer Barcelona, Via Roma, el carrer Ciutat de Reus, Via Aurèlia i fins arribar, com a novetat d’aquest any, al Centre Cultural Torre Vella.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha animat tota la població salouenca i visitant a gaudir de la tradicional i emotiva cavalcada de Reis, que any rere any fa feliços a petits i grans”. Per la seva banda, la regidora de Cultura, Maria José Rodríguez, també assenyalava que “des de la regidoria apostem per realitzar aquest tradicional acte en un lloc tan emblemàtic com és el Centre Cultural Torre Vella, ja que dóna un valor afegit a l’arribada dels reis”.

Aquest any s’incorporarà també la projecció d’un mapping que simula la clau de la ciutat, i posteriorment, es podrà gaudir de la representació dels pastorets a càrrec del Grup Esplai de Salou. Per acabar, es durà a terme la tradicional entrega de regals als nens i nenes de Salou.

Document Actions