Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Gran èxit de públic en el concert de Svetlana Tovstukha dins el Festival Internacional de Música Costa Daurada

dimarts 18 juliol 2017

Més de 200 persones acudeixen a la Torre Vella de Salou per escoltar el repertori de la violoncel·lista russa

La segona setmana del Festival Internacional de Música Costa Daurada comença amb molta força. Ahir dilluns 17 de juliol va tenir lloc, a la Torre Vella de Salou, el concert de la violoncel·lista Svetlana Tovstukha que va convocar a un públic massiu i variat. Més de mil persones van ocupar tot l'espai exterior dels jardins de la Torre Vella en un concert intimista i emotiu en el qual la violoncel·lista va oferir un repertori obert a tots els públics, format per obres de Bach, Sibelius i del català Pau Casals, entre d'altres.

Turistes, ciutadania local, adults, joves i nens van tenir l'oportunitat de gaudir de la música clàssica en directe de forma totalment gratuïta, gràcies a la iniciativa del Festival Internacional de Música Costa Daurada i la col·laboració de l'Ajuntament de Salou. Durant cinc setmanes el Festival omplirà de ritme diferents punts de la província de Tarragona amb l'objectiu de fer arribar la música a tothom i aconseguir que, com a Salou, la música clàssica s'introdueixi en públics molt diferents.

El proper concert del Festival serà aquesta nit, a les 20:30h al Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt, a càrrec del ClassicJazz Quartet, on es tindrà l'oportunitat d'escoltar una original barreja de música clàssica i jazz en un entorn únic.

Galeria d'imatges

foto_peque.jpg
IMG-20170717-WA0001.jpg

Document Actions