Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Inaugurada a la Torre Vella de Salou una mostra nadalenca a càrrec de l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona

dissabte 21 desembre 2019

L’obertura va tenir lloc ahir al vespre a càrrec del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà

L’exposició es podrá veure fins a l’11 de gener de 2020, en horari de dilluns a dissabte, de 18 h a 20 h

 

El regidor de l’Àrea de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va inaugurar ahir al vespre a la Torre Vella una mostra de dibuixos, pintures i il·lustracions sobre la temàtica nadalenca, a càrrec de l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona. 

Sens dubte, una mostra molt creativa, que ofereix visions del Nadal molt diferents i originals, i que captiven per la capacitat de transportar, a qui les admira, a móns fantàstics que neixen a partir de la imaginació dels seus creadors/es, els quals els comparteixen a través d’aquesta exposició.

El recull d’obres es podrá visitar fins el proper dia 11 de gener de 2020, en horari de dilluns a dissabte, de 18 h a 20 h. 

A l’acte de presentació, el regidor Xavier Montalà, en nom de l’alcalde, Pere Granados, i de l’Ajuntament de Salou, va donar la benvinguda al grup d’il·lustradors a la Torre Vella.

L’edil va felicitar els salouencs i salouenques les festes del Nadal i els va agrair "la seva generositat i el seu esperit de col·laboració per tal de fer, de Salou, una ciutat millor i plural, amb uns signes d’identitat compartits".

Per la seva part, l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona va agrair l’ajut i col·laboració de l’Ajuntament de Salou per tal de fer possible la mostra artística. 

Aquesta la integren obres de José Manuel Álvarez Crespo (NAPI), Jordi Beltran, Núria Rubio Quirós, Joe Brise, Octavius, Adrià Ramírez Dalmau, Elisabet Boal, Pepe Serra, Clarisa Starling, Ariadna Pardines, Alicia Caboblanco i Àngel Sauret.

L’Associació d’Il·lustradors de Tarragona té com a objectiu donar visibilitat a tots els il·lustradors de la província i enaltir el seu gran treball creatiu i artístic.

Galeria d'imatges

REGIDOR MOSTRA.JPG
DSC_4150.JPG
DSC_4151.JPG
DSC_4152.JPG
DSC_4155.JPG
DSC_4156.JPG
DSC_4161.JPG
DSC_4172.JPG
General Torre Vella Il·lustradors.jpg
7.JPG
8.JPG

Document Actions