Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Juanjo Fuster, un dels ‘instagramers’ més influents de Catalunya i Espanya, retransmet el Cós Blanc de Salou

dilluns 05 febrer 2018

El popular ‘iger’ va apropar la festa als més de 72.000 seguidors que té a Instagram amb una sèrie de vídeos en directe, ‘stories’ i un àlbum amb 10 fotografies

El Cós Blanc, el punt culminant de la festa major d’hivern de Salou, va tenir enguany uns convidats d’excepció, el popular ‘instagramer’ tarragoní Juanjo Fuster (@juanjofuster), un dels principals ‘influencers’ d’aquesta xarxa social a Catalunya i a Espanya; i Toni Pasqual Cuenca (@tonipasqualcuenca). Juanjo Fuster va apropar als més de 72.700 seguidors que té al seu compte la festa del Cós Blanc de Salou, i Toni Pasqual la va apropar als gairebé 20.000 seguidors del seu compte, amb una sèrie de vídeos en directe, amb populars i divertides ‘stories’ i amb un àlbum amb 10 fotografies que, a hores d’ara, ja han generat més de 1.500 “m’agrada” i 125 comentaris, la gran majoria dels quals expressant el desig de viure l’experiència a la pròxima edició.

“Aquí teniu un àlbum de lo espectacular que ha estat el Cós Blanc a Salou aquesta nit: unes 30.000 persones al carrer, més de 20 tones de confeti, quasi trenta carrosses i molta música i llum”. Amb aquest text i les etiquetes #VisitSalou, #Salou i #CosBlanc18, Juanjo Fuster i Toni Pasqual, van anar capturant, un a un, els moments màgics del Cós Blanc i retransmetent l’essència d’aquesta festa carnavalesca.

Prèviament a la celebració del Cós Blanc, Juanjo Fuster i Toni Pasqual van agafar forces al restaurant Cook & Travel, del Hotel Regente Aragón, i també van fer fotos d’alguns dels plats que van compartir a les xarxes socials.

Galeria d'imatges

petita_juanjo_fuster.jpg
@juanjofuster4.jpg
@juanjofuster3.jpg
@juanjofuster5.jpg

Document Actions