Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L’actriu Júlia Creus, pregonera de la Festa Major d’hivern 2020, recorda vivències de la seva adolescència a Salou

divendres 24 gener 2020

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha iniciat l’acte amb un minut de silenci en solidaritat i respecte per les persones que han estat víctimes del temporal Glòria, els darrers dies

La jove tarragonina, acompanyada del comediant Javi Sancho, ha aconseguit captivar el públic amb diversos esquetxos durant el seu discurs d’inici de festes, que ha tingut lloc aquest vespre, a les 20.30 h, al Teatre Auditori (TAS)

En el decurs de l’acte, també s’ha donat la benvinguda a les noies i al noi que representaran Salou durant l’any 2020, i s’ha acomiadat les pubilles i l’hereu de 2019

El Teatre Auditori de Salou (TAS) ha acollit aquest vespre el pregó de la Festa Major d’hivern de Salou 2020, que ha anat a càrrec de la jove actriu tarragonina, Júlia Creus Garcia. L’alcalde Pere Granados ha iniciat l’acte amb un minut de silenci en solidaritat i respecte per les persones que han estat víctimes del temporal Glòria, els darrers dies.

Al pregó, també hi ha assistit la Corporació, amb l’assistència del regidor de l’àrea de Serveis Culturals, Xavier Montalà. La pregonera ha anat a l’esdeveniment acompanyada de diversos membres de la seva família, així com pel seu amic, Javi Sancho, qui va ser pregoner de la Festa Major d’hivern 2018.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha procedit a parlar, en el seu discurs, de la tradicional i popular Festa Major d’hivern, “la més singular i rellevant” del calendari cultural i festiu salouenc, “la més representativa i reflex de la nostra vitalitat, que esdevé l’actiu humà més ferm i més potent de la nostra societat”.

En aquest sentit, el batlle també ha agraït totes les associacions i entitats que participen en la programació de la celebració i ha felicitat les colles del Cós Blanc que, enguany, celebren el seu aniversari: La Colla Gastronòmica, pels seus 25 anys; la Colla La Traca i la Colla La Gresca, pels 15; i la Colla Molta Festa, pel seu 5è aniversari.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, en la seva intervenció, ha desitjat una molt bona Festa Major a tothom i ha engrescat la població perquè gaudeixi i participi del màxim nombre d’actes programats, fent èmfasi, molt especialment, en el Cós Blanc, que enguany celebra el seu 40è aniversari.

La pregonera Júlia Creus Garcia ha començat el seu discurs amb un parlament breu, seguit d’un esquetx en clau d’humor, amb el comediant Javi Sancho, fent referència a un pregoner anterior. Creus ha recordat les vivències romàntiques de la seva adolescència a Salou, i també ha afirmat que “existeixo, literalment, gràcies a Salou”, ja que els seus pares es van conèixer en una popular discoteca de la ciutat.

Finalment, Júlia Creus ha agraït que l’hagin escollit com a pregonera d’enguany, ja que és la primera vegada que té aquesta responsabilitat, i ha assegurat que “porto tota la vida venint a Salou i ho seguiré fent, molts anys més!”

En el decurs de l’acte del pregó d’aquest vespre, també s’ha acomiadat les pubilles i l’hereu de l’any 2019, i s’ha donat la benvinguda a les noies i al noi que representaran la ciutat, durant l’any 2020, que són: Claudia Isabel Utrera Málaga (pubilla infantil), Sam de la Torre Expósito (dama d’honor infantil), Giulietta Amado Cárceles (dama d’honor infantil), Ginevra Mohedano Larrodé (pubilla juvenil), Nerea Robledo Barrera (dama d’honor juvenil), Antia Vila Parra (dama d’honor juvenil), Eva Pacheco Ariza (pubilla major), Emma Nasarre Castro (dama d’honor major), Julia Nasarre Castro (dama d’honor major) i Ivan García Corts (hereu).

L’acte ha finalitzat amb un lliurament d’obsequis a la pregonera convidada per part del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i de l’alcalde, Pere Granados.

La traca d'inici de festes davant del Teatre Auditori de Salou no s'ha encès com estava previst, en senyal d'acompanyament i respecte cap a les víctimes del temporal Glòria, que ha assolat Catalunya, els darrers dies.

 

Galeria d'imatges

DSC_6729.JPG
DSC_6743.JPG
DSC_6748.JPG
DSC_6762.JPG
DSC_6775.JPG
DSC_6777.JPG
DSC_6783.JPG
DSC_6863.JPG
DSC_6892.JPG
DSC_6893.JPG
grup.jpg

Document Actions