Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L’Ajuntament de Salou intervé d’emergència el sector nord-est del jaciment de La Cella a causa de les darreres pluges

dilluns 03 desembre 2018

Les precipitacions han provocat despreniments de pedres i posat en perill l’estat de conservació de la resta de l’estructura de l’assentament

L’Ajuntament de Salou inicia aquesta setmana una intervenció al jaciment protohistòric de La Cella per tal de consolidar una part del mur d’una façana ubicada al sector nord-est que s’ha vist afectat per les darreres pluges. Aquests treballs s’emmarquen en una actuació d’emergència a causa dels desperfectes ocasionats per les darreres precipitacions en alguns dels paraments d’aquest sector, que han provocat despreniments de pedres i posat en perill l’estat de conservació de la resta de l’estructura. La consolidació i adequació que s’efectuarà en tot aquest sector nord-est afectarà tots els murs i estructures vistes, així com a les diverses llars de fang, que s’han hagut de protegir especialment.

Aquesta tasca, com les efectuades els darrers anys, la realitza el Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) de la Universitat Rovira i Virgili, i compta amb un pressupost total de 2.359,50 euros. A més, aprofitant aquesta actuació, i per  tal d’evitar  danys  similars  en  un  futur, es preveu consolidar i adequar també la resta de murs que delimiten i conformen aquesta zona, acabant així les tasques de consolidació de tot el sector nord, nord-oest i nord-est.

Galeria d'imatges

Intervenció a La Cella 1
Intervenció a La Cella 2

Document Actions