Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L’Ajuntament elabora el nou programa Salou Actiu Tardor 2019

diumenge 29 setembre 2019

Les persones empadronades al municipi podran fer les inscripcions des d’aquest dimarts, dia 1 d’octubre, i fins dijous, dia 3, en horari de 10 a 14 hores, al departament de Cultura del Consistori; mentre que els interessats que resideixen en altres ciutats ho podran fer divendres, dia 4

L’Ajuntament de Salou ha dissenyat el nou programa Salou Actiu d’aquesta tardor 2019, que compta amb un gran ventall d’activitats gratuïtes per a les persones que s’hi inscriguin. Algunes de les propostes dins d’aquesta nova edició són els tallers de biodansa, relaxació, memòria per a la gent gran, “Decora la teva casa pel Nadal” i el taller de consciència financera, entre d’altres. També es podrà gaudir de la Capseta de Música adreçada a infants de fins a 3 anys, i de les classes de flabiol i tamborí, entre d’altres tallers; així com d’unes sessions inicials per als qui necessiten una primera introducció a la llengua catalana.

A més, el Programa Salou Actiu Tardor 2019 inclou cicles de conferències d’història, com “L’univers creatiu de l’artista Joan Casals”, a càrrec de la llicenciada en Història, Carme Pujol; i “La realitat social des de la Segona República fins l’actualitat”, a càrrec de la Doctora en Pedagogia i Mestra d’Educació Infantil, Conxa Torres.

El dimarts, dia 29 d’octubre, la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou acollirà, també, la inauguració del curs 2019-2020 del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV) , amb l’exposició de fotografies i presentació del llibre “Carrers mullats, calaixos eixuts”, negocis singulars de Salou, 1774-1975, de l’autor Joan Sardinya.

També es duran a terme visites guiades al casc antic de Riudoms i a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí, el proper divendres, 18 d’octubre; a la Sénia “Els Molins de Sant Pere i Camp d’Aviació”, el dissabte, dia 9 de novembre; a diverses zones enjardinades de Salou per observar els ocells del Camí de la Torre, dijous, dia 10 d’octubre, i dijous, 12 de desembre; i pel Cap Salou, el dissabte, dia 14 de desembre.

Les inscripcions es podran realitzar de la següent manera: Les persones empadronades a Salou ho podran fer des del proper dimarts, dia 1 d’octubre, fins el dijous, dia 3; i el divendres, 4 d’octubre, podran seguir inscrivint-se persones empadronades a Salou i persones empadronades a altres municipis; en horari de 10 a 14h, al departament de Cultura de l’Ajuntament de Salou. En el moment de fer la inscripció, és necessari aportar el corresponent full, degudament omplert. Passat el període per apuntar-se, i fins a l’inici del curs/taller, es podran realitzar inscripcions en cas que quedin places vacants.

Fitxers adjunts

Document Actions